Depressive Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaslar 1.5.2 patch i cıkmıs tabi benim az önce haberim oldu ama kullanıcı adı ve şifreyi yazdıımda otomatik indirmeye baslamıyor.onun yerine yanlış versiyon hatası veriyor.bu sorunun çözümünü bilen varsa ve sölerse sevinirim.yada 1.5.1 den 1.5.2 ye patch dosyasını bulabileceğim bi yer varsa onuda sölerseniz sevinirim.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Buraya bakabilirsin: http://forum.paticik.com/view.php?id=122548 Edit: Detaylı baktım da, 1.5.2 için bir download yok, oyunun patcherı indirmesi lazım. Aklıma gelen çözüm, oyunu tekrar kurup 1.50 patchini çalıştırmak. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 20 Haziran 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Realmlist ini ac oradan eu ise us yap us ise eu yap oyle dene bendede ayni hata oldu bu sekilde hallettim[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Alla alla bende patch bile yapmıyo ? EU mu 1.52 patch gelen ?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ustir muhtemelen. bende de patch yok.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eu ya patch daha cıkmadıkı? çarşamba günleri gelmiyormu bu patchler ?[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 euda yok patch falan.en azından bende yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o patch 1.5.2 deilmis 1.5.1 mis benim oyunun ana ekranında oyunun versiyonu 1.5.1 gosukuyo ama oyuna girerken versiyon hatası veriyo nedendir annamadım.patchde yapmıyo yarın bi oyunu silip baştan kurayım belki düzelir. P.S:realmlisti eu dan us yapıp deiştirdim bi işe yaramadı.[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar