Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Old Boy : harbi film budur!!!

swanmay

Öne çıkan mesajlar

doorudur haklısındır yok:)
ben sana bi link weriorum hemen zaten orda da filme werilen notları görünce wayy be benim de islemem lasım bunu die tutuşucaksın:)
http://www.kfccinema.com/reviews/drama/oldboy/oldboy.html
kesinlikle pişman olmıcaksın islediine emin olabilirsin.yalnıs tek ricam daha önce uzak doğu filmlerini fasla islememiş insanlarla isleme yoksa onların filme odaklanmaktan ziyade oyuncuların aksanları ve konuşmalarına bakıp bakıp anlamsızca gülüşmelerinden oldukça rahatsız olucaksın:)[signature][hline]~ Japanese ~
Sosyal ağlarda paylaş

Sin City[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 07 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
Keşke başlığa filmin ismini yazsaymışsın. Aramada falan bulunabilseymiş.
Veya girmeden bilsek neden bahsettiğini...

hmm efet haklı olabilirsin düşünemedim bi an:) ama bi de şu açıdan baksak bööle oluşu daha esrarengis bi hawa werio:)ya da çokmu polyannayım ne:)[signature][hline]~ Japanese ~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 07 Haziran 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Sympathy for Mr vengeance

oldboydan sonra bu filmi izleyin. gene ayni yonetmene ait cok siradisi bir film

mutlaka islemem gerekio bunu da o zaman.kurgu yine old boy daki gibi bomba mı peki:) gerçi ööle olduunu düşünüorum islemesem de.sout korea film olayında coşsaymış:)[signature][hline]~ Japanese ~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 08 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
ee star wars warken yılın fılmı old boy falam mı olcak yok ole bişi...May the force be with you

öhhööö öhhhööö:) biras sanata we zewklere saygı dimi:) yılın filmi demiorum benim hayatımın filmi diorum.tabi sana göre gayet de doğal star wars olabilir.senin fikrin saygı duyuyorus old boycular olarak:)[signature][hline]~ Japanese ~

[Bu mesaj swanmay tarafından 08 Haziran 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daesu, 08 Haziran 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
(bkz.nickim..bkz.oldboy)

aaaaaaaaa nick olayı bitirmiş ama.ulen göslerim doldu birden yaa aklıma o kısın yani manolyasının telefonda
oh-desuuuuuuuuu diye inleyişi geldi.
ahhhh ahhh ne güseldi.[signature][hline]~ Japanese ~
Sosyal ağlarda paylaş

nihayet izleyebildim.

popülaritesinin artmasıyla beraber doğru orantılı olarak bendeki önyargı da bayağı artmıştı, ona rağmen filmi bayağı beğendim.

ama tabii filmi bir nevi tarantino olarak görebiliriz yani sinemasal açıdan çok iyi, kurgu müthiş ama içi bomboş :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 08 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
ee star wars warken yılın fılmı old boy falam mı olcak yok ole bişi...May the force be with you

sanatta önemli olan popülarite değildir![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...