hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cowboy bebop ..episod 24 .. adamlar bounty hunter... peşinde olduklari adamin adi ... " afedersiniz hesap lütfen " daha doğrusu topic ... koltuktan düştüm görünce ve duyunca .. ss için birisi yardim etsin yolliim ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 episode 24 diyosun hemen DvD arsivini koyup bakiyorum (havam batsin :))[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Episode 24 - Hard Luck Woman Eta nin babasini, Faye nin de gecmisini buldugu bolum ayni bolumden mio bahsediyoruz?[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Eta'nın babasının adı zaten bahsedilen konu, güzel bir geyikti bence :) [moon raven divx be gülüm beee] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar