Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 2. tey okunuyo ya :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 : ) var öyle bir şey bu arada, birçok kişi tevi okumuştu; ikincisini. Ama itevi ya da tey gelmedi. Onu geçtim, mono derken, neden mono dedim bilemiyorum ama impact bir font'dan söz ediyordum. Aynı kalınlığı koruyan, herhangi bir incelme veya kıvrılma hareketi yapmayan. Kavramı koymadan, 3 tane kavramı bilmeyen arkadaşıma (yaşları 21 falan, tasarım bölümlerinde okumuyorlar) sordum, 3'ü de ne olduğunu çıkardı. Yaşı 40'ın üzerinde olan iki akrabama sorduğumda, ikisinden, biri algıladı. O kadar hikayesi olan birşey değil kanımca. Şimdi siz kavramı gördüğünüz için belki, tersten düşünmek zor geliyor olabilir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar