Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

afs hakkında bilgisi olan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
afs ile ilgili en kucuk bilgiye bile ihtiyacım var ve bunları netten bulmanın yanı sıra bilen birileriylede konuşmak çok yardımcı olur bana. eğer bilginiz varsa lütfen yazın.

-amerikada istediğim eyalete gidebilirmiyim
-lise3 teyken gidebilirmiyim
-ne zaman basvurabilirim
...[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mesaj tarihi:
bize okulda ilk dönemde veriyolardı başvuru kağıtlarını sanırım.öyle sınavları hedesi oluyodu..hele sözlüsünde acayip sorular oluyodu.sonra acayip bi eleme tarzları wardı.o formda yazdığın şeylerle ilgili.öyle.tabi ben bunları girenlerden biliyorum.onların anlattıkları kadarıyla.en kabaca bildiklerim bunlar.ama çok süper bi eleme sistemleri wardı anlattıkları kadarıyla..[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
bole ingilizcede çok başarılı olanları bi sınava sokuyolar sora olumlu sonuc alırsan mulakata giriyosun sora onuda geçersen 11000 dolarcık karşılıgında yurtdısında okuma imkanın oluyo lise son sınıfı sınıftan bi kız geldi son aşamaa kadar para vermemek için gitmedi...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
en ufak şeye bile bakıyorlar, örneğin doğu bloğu ülkelerine esmer arkadaşlarımızı göndermeyi pek istemiyor afsliler. hani ırkçılık fln olmasın diye.[signature][hline]Sevdim ama kimi
En güzel birisini
Nasıl anlatsam sana
İlk harflere baksana
Mesaj tarihi:
1 tam sene orda kaliyosun. aile yaninda oluyosun sanirim ama istege bagli bu. aileye yardim ettigin surece orda kalabiliyosun.

gitmeden once cok dusunmen lazim, amerikaya gitmek oyle kolay bi is diil (psikolojik olarak).

bi de lise3'ten kastin ne? lise2 bittikten sonra gidebiliyosun. geldiginde burda lise3 okuyosun. lise3 sonunda gitmeyi planliyosan sanirim olmuyo cunku diplomani aldiginda liseden mezun olmus sayiliyosun; lise oorenciligin bitmis oluyo.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
yeni lise3 e geçtim yani başvurular geçtimi acaba onu merak ediyorum..[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mesaj tarihi:
bitti..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ben biliyorum bir sınava giriyorsun lise bir sışındaki her sınıftan girebilirsin ve baya bir para vermen gerekiyor çok pahalı ayrıca evet yardım ettiğin sürece ailenin yanında kalabilirsin...[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
  • Yeni Oluştur...