sLog Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 walla sizi bilemem ama komedi yanında bana bikaçta duygusal derste verdi..(2. filmde öleydi) kahkaha attığım nadir filmlerdendi.. baya eğlendim walla..[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Gittim,gördüm,güldüm,geldim.[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Azmodai doğru söylemiş bütün film neredeyse stiffler a endekslenmiş. Babaanne sahnesi süperdi kanımca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: smerten, 03 October 2003 16:55 tarihinde demiş ki: naha bügü geldı bızım okul yarım gundu dıyecenek herkesler ona gıttı ben gıtmedım (elbettekı gıtcem bakmayın ole)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! hehe alman liseli bi arkadaş çarptı gözüme hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Grandmotherfucker! bu söz beni artık gülmekten yerlere yatırdı Atlas'ta izledim filmi kırıldım gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Butun sinemanin gozunden yas geldi bir film bu kadar komik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben o your penis dediği anda kendımı kaybettım ya muaeha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 4-5 tane sahne vardi 1 er dakka gulduk film boyunca max 5dk gulduk yani, boyle konuda yapalim, komikde olsun istemisler ama bence hic olmamis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 idare ederdi strifler güzelleştirmiş filmi ama süper değildi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Belaltı fıkralar gibi ne kadar manasız olsa da güldürebiliyor günümüz insanını.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dun gece digiturk de verdi bende orda izledim gene gece gece bagırarak gulmeme sebep oldu her zamankş gibi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar