Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eski bir parça...ilk olarak vietnamda askerlere moral vermek amacıyla dinletiliyordu.ayrıyetten BATTLE FİELD-VİETNAM oyununda caliyordu aralarda. en son olarakta bir kadin remixini yapmıstı.Klibinde bu hatunun göğüslerine paraşütle bebekler iniyordu. evet bu şarkıyı bilen warmı ????[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şarkıyı anlatsaydın keşke bende o oyunun hemen bütün şarkıları vardı.[signature][hline]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 baya bir gaz şarkıydı onu biliomda ...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hmm ok o zaman.[signature][hline]
nameless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 rare earth - get ready? jefferson airplane - white rabbit? credence clearwater revival - fortunate son? [signature][hline]karnım aççç! [Bu mesaj nameless13 tarafından 20 Haziran 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aresten indirdim get ready i o degil. white rabbit ede baktım oda degil[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 20 Haziran 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 credence clearwater revival - fortunate son buda degil ama iyi parcaymış :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
nameless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bobby Fuller Four - I fought the law[signature][hline]karnım aççç!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Level'ın BF: Vietnam'ı incelediği sayıda soundtrack yazıyor. Ona bir bak istersen?[signature][hline]
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 buldum!!!! boogie pimps - somebody to love yenisi jefferson airplane - somebody to love buda orginal[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 20 Haziran 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
nameless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 somebody to love diyecektim ama oyunda yoktu diye biliyorum ben ahaehea şaşırdım vallaha[signature][hline]karnım aççç!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 white rabbit rullaz, tam trip şarkısı :P[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
Öne çıkan mesajlar