Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Merhaba arkadaslar; Adım Gürsel Sayat. Kendimce amatör olarak yaptıgım işi artık bir adım öteye taşımaya karar verdim. Ne durumdayız; Suanda bir internet sitemiz dışında hiç birşeyimiz yok. www.chaos.gen.tr Ne hedefliyoruz? iki üç arkadas birleşip kısa vadede birkaç iş yapıp güzelim yaz mevsiminde boş durmamak. uzun vadede ise bir iş sahibi olmak. EE bize ne bunlardan? Geliyorum asıl meseleye işte yukarda bahsettiğim iki üç arkadas yok. Ben tekim. Çevremde dostlarım var fakat bilgisayar ile alakaları yok. Nasıl arkadas arıyorum? işin aslı böyle kafa dengi ölü zamanı olan ve bunu değerlendirmek isteyen az bucuk bilgisayardan anlayan - Grafik yetenegi olabilir - web programla yada tasarımı (asp php - html css) - Yaratıcı girişimci yada akıllı uslu Böyle şeyler işte varmı uyan. ---------- Başvurular için koşullar - bikere yas kücük olmasın en azından 18 e dayanmış olsun ki işi ciddiye alsın. - il yada ülke sınırımız yok msn den konusarak da işleri yürütebiliriz. hatta ne kadar çok şehirde olursak okadar iyi gibi? Başvuru yada öylesine geyik için msn : [email protected][signature][hline]No UO No Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 imzanı beyenmedim no UO mu :D uosuz hayat olurmu bea :D RUNUO RuLZz[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yok o "hayır uom ağlama" demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: cenx, 20 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki: yok o "hayır uom ağlama" demek :P vurguya göre değişir.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hehe[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 internet tasarim firmais kurmak okadar kolay degil once kendi makinan olcak ve hostun olacak ki daha cok para kazanasin[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Hadescik, 20 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: internet tasarim firmais kurmak okadar kolay degil once kendi makinan olcak ve hostun olacak ki daha cok para kazanasin lol o senin dediğin hosting firması olmasın sakın :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Hadescik, 20 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: internet tasarim firmais kurmak okadar kolay degil once kendi makinan olcak ve hostun olacak ki daha cok para kazanasin hosting firması lazım bunun için[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tamam iste hosting firmais olmadan tasarim firmasi olmaz ki is yapamassin[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Prawler, 20 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki: said: Hadescik, 20 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: internet tasarim firmais kurmak okadar kolay degil once kendi makinan olcak ve hostun olacak ki daha cok para kazanasin hosting firması lazım bunun için Host demekten kastim hosting firmasi idi zaten[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 niye yapılmasın ya? hostingi alırsın başka bir firmadan çok gerekliyse reseller alırsın. ama zaten asıl para eden tasarım.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kardeşim kurdu beyler isterseniz ortak olabilirsiniz elemana :D www.rakipnet.net ten bi iletişime geçin elemanla...harbi yapıyo...[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Hadescik, 20 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: once kendi makinan olcak bundan kastında evindeki pc'dir allah bilir ;)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şİmdi bütün bunları sen kendin mi yaptın. Ha bi de sitedeki adres ne adresi baba[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sacmalama makina kiralarsan hostun olur manasinda KAPIS![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Tcpip, 20 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaslar; Adım Gürsel Sayat. Kendimce amatör olarak yaptıgım işi artık bir adım öteye taşımaya karar verdim. Ne durumdayız; Suanda bir internet sitemiz dışında hiç birşeyimiz yok. www.chaos.gen.tr Ne hedefliyoruz? iki üç arkadas birleşip kısa vadede birkaç iş yapıp güzelim yaz mevsiminde boş durmamak. uzun vadede ise bir iş sahibi olmak. EE bize ne bunlardan? Geliyorum asıl meseleye işte yukarda bahsettiğim iki üç arkadas yok. Ben tekim. Çevremde dostlarım var fakat bilgisayar ile alakaları yok. Nasıl arkadas arıyorum? işin aslı böyle kafa dengi ölü zamanı olan ve bunu değerlendirmek isteyen az bucuk bilgisayardan anlayan - Grafik yetenegi olabilir - web programla yada tasarımı (asp php - html css) - Yaratıcı girişimci yada akıllı uslu Böyle şeyler işte varmı uyan. ---------- Başvurular için koşullar - bikere yas kücük olmasın en azından 18 e dayanmış olsun ki işi ciddiye alsın. - il yada ülke sınırımız yok msn den konusarak da işleri yürütebiliriz. hatta ne kadar çok şehirde olursak okadar iyi gibi? Başvuru yada öylesine geyik için msn : [email protected] içimde sen trgdy sin gibi bi his var ama.. :P[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yok ama ona yakın bi yerde oturuyorum. beylikdüzünde :) bellow da yakın bana ikimizde bellowun arkıyız ama birbirimizi tanımıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar