Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virtual memory

HasMez

Öne çıkan mesajlar

ben şöyle yapıyorum, önce bütün virtual belleği kaldırıyorum, sonra speeddisk'le defrag yapıyorum blok halinde büyükçene bir alan boş kalsın. sonra da min 750 max 750 diyorum (512 ram var). kesin bir büyüklüğü yok bunun ama grafik işleme 3d modelleme gibi ağır işlerle uğraşıyyorsan daha yüksek tutabilirsin. minimum la maxi max değerinde bir tutarsan daha güzel olur.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha açiim ben sorunumu belki başka bir alternatif çıkar. p3 600 256 mb ram li bir makinem vardı bide p4 2.0 256 ramli makinem var harddiski p4lü olana aldım nedense oyun fln biraz daha geç açılıyor benimde ilk aklıma gelen 256 ramin p4 2.0 a yetersiz kalmasıydı. virtual memory initialı 1024->2048 e maximumu 2048->4096 ya çıkarttım ama yinede bir fark görünmüyor. p4 anlamadıgım bir nedenden dolayı daha yavaş çalışıyor. 2 sindede 32mb ekran kartı var fakat p4teki onboard ama oyunun loadinginin ekran kartıyla alakası var mıdır onu bilemiyorum.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

Page dosyasını defrag etmek için bunu kullanabilirsin.
http://www.sysinternals.com/Utilities/PageDefrag.html
Ayrıca eğer kullandığın Hafıza RAM'lerinin 2 katına yakın ise sana artık programları kapatmanı öneririm...

Örnek:
RAM: 128MB
Kullanılan Hafıza: 256MB
Process Sayısı: 20
Swap Context zamanı : 10ms

çok kaba bir hesapla
saniyede ~130MB'lık disk işlemi yapman gerekir..

bu yüzden pek önermiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...