Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock Istanbuldan Canlı Yayın :)

obacan

Öne çıkan mesajlar

Evet burda beleş internet pclerinden birine oturdum sizinle paylaşıyım dedim :) Organizasyon çok sıkı harbi eylenceli çok eyleniyoruz :) Millet yakında alkol komasına gircek ehue =))

Burda similasyonlar şimdiye kadarki anasahne gruplarından daha güzel cidden :horace: (ama tabi Rebel Moves ayrı yani daha rebel ve duman çıktı ki dumanda bizbiraz colinmacree ralli yapıyoduk wrcnin içinde :))[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu;
[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bak cana bak hele gidio cağırmıo bide msn'den gidiom dio bak sonra gidio cagırmadan bide utanmaz ordan nete girio msn.'e gelmıo
topic acıo :yapma:
:D:D:D[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..

[Bu mesaj hellspe tarafından 20 Haziran 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sırada Ceza var.. Bizde e-kolay internet cafede yerimizi aldık haliyle...
Çadır madır olaylarını hallettikten sonra festival alanına girdik ilk gün.. çıkan gruplardan bluesaint , rebel moves , magick ve dumanın performanslarını beğendim özellikle bluesaint süperdi..

İkinci gün kahvaltıda köye giden iki kişilik ekibimiz orda 3 buçuk YTL ile tıka basa doydu.. Sonra festival alanına dönen ekibimiz sırasıyla Raindog , Deli Gömleği , Asfalt Dünya , Versus , Anima ve Kırkaltı'yı izledi.. Özellikle anima ve kırkaltı iyilerdi.. Festival alanında kazık yemek istemeyen iki kişilik ekibimizin öğle yemeğindeki durağı yine aynı köydü.. İhtiyaç Molası , Nev ve Bülent Ortaçgili kaçıran ekibimiz Hayko Cepkin ve Yüksek Sadakat ile coştu.. Sırada Ceza var .. arkamız dönük bir şekilde internette olacağız 1 saat boyunca =)))

ps: paticik çadırı niye yok lan :D[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio
Sosyal ağlarda paylaş

330'luk Tuborg'lar 3.5 milyon..

Şarap , Vodka ve Rakı ise küçük bardakta 5 milyon.

Ama kamp bilekliği olanlar istediği kadar giriş-çıkış yapabiliolar ve en yakın bakkal 15 dakika yürüme mesafesinde.. Bu sayede bakkaldan ucuze herşeyi temin etmek ve dışarda içmek mümkün =)[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...