obacan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet burda beleş internet pclerinden birine oturdum sizinle paylaşıyım dedim :) Organizasyon çok sıkı harbi eylenceli çok eyleniyoruz :) Millet yakında alkol komasına gircek ehue =)) Burda similasyonlar şimdiye kadarki anasahne gruplarından daha güzel cidden :horace: (ama tabi Rebel Moves ayrı yani daha rebel ve duman çıktı ki dumanda bizbiraz colinmacree ralli yapıyoduk wrcnin içinde :))[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ohannesburg! olsun rockncoke ta daha kralı olcak, ona gelcem ben=) spidee de oralarda, dopaçlar sizi, buluşmadınız mı? selam olsun hepinize, tvden seyrediyorum ben de burda, kamerayı görünce el sallarsınız=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben de beleş bıdılardan yazıyom da. organizasyonun eksikleri var bea sabahtan beri sigara standıdının açılmasını bekliyoruz mesela.[signature][hline]the endless river.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi bak cana bak hele gidio cağırmıo bide msn'den gidiom dio bak sonra gidio cagırmadan bide utanmaz ordan nete girio msn.'e gelmıo topic acıo :yapma: :D:D:D[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :) Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [Bu mesaj hellspe tarafından 20 Haziran 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Alukard,ben,spidee 3 lemesi paso plajda takıldıktan sora pancar hallerimizle ekolay makinelerine saldırdık,spidee cadıra gitti hala haber yok kendilerinden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dün gece konser sırasında bu internet çadırı full çekiyodu umarım onlardan diilsiniz heh[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dregoth'da demis burdayız valla.. baska patilerde varsa burda blusup konserlerde beraber olablirz valla...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Abi napıyosunuz bilg. başında gidip grupları dinlesenize =P[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evet sırada Ceza var.. Bizde e-kolay internet cafede yerimizi aldık haliyle... Çadır madır olaylarını hallettikten sonra festival alanına girdik ilk gün.. çıkan gruplardan bluesaint , rebel moves , magick ve dumanın performanslarını beğendim özellikle bluesaint süperdi.. İkinci gün kahvaltıda köye giden iki kişilik ekibimiz orda 3 buçuk YTL ile tıka basa doydu.. Sonra festival alanına dönen ekibimiz sırasıyla Raindog , Deli Gömleği , Asfalt Dünya , Versus , Anima ve Kırkaltı'yı izledi.. Özellikle anima ve kırkaltı iyilerdi.. Festival alanında kazık yemek istemeyen iki kişilik ekibimizin öğle yemeğindeki durağı yine aynı köydü.. İhtiyaç Molası , Nev ve Bülent Ortaçgili kaçıran ekibimiz Hayko Cepkin ve Yüksek Sadakat ile coştu.. Sırada Ceza var .. arkamız dönük bir şekilde internette olacağız 1 saat boyunca =))) ps: paticik çadırı niye yok lan :D[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ayrıca Patilere sesleniyorum , bir jackass bir nofear sweatiyle gezen 2 tane 18 yaş altı genç görürseniz.. onlar biziz işte :)[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cezayı küçümsemeyin, türkiyeden çıkmış en iyi rapçidir bana göre dream tv yayınlayacakmış galiba, ordan seyredicem ben[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Tamam eyvallah bende kabul ediyorum çok yetenekli bi adam olduğunu ama ROCKistanbuL'da işi olmamalı , hayır olmamalı =)[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kraftwerkte sahneye dönüp kusmayı planlıyorsunuz o zaman siz?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Dinleyen sahne önünde dinler ben nette takılırım herkes memnun herşey güzel mutlaka gelmelisiniz buraya =)))[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bira fiyatları ile ilgili fiyaskolar dönüyor, 3.5 milyon olarak geçen biraların 33cc lik oldukları hakkında falan alkol fiyatlarını yazabilcen mi bi? gelmicem bu arada ben, spidee ye sattım biletimi, bugün rockncoke a aldım bilet=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 330'luk Tuborg'lar 3.5 milyon.. Şarap , Vodka ve Rakı ise küçük bardakta 5 milyon. Ama kamp bilekliği olanlar istediği kadar giriş-çıkış yapabiliolar ve en yakın bakkal 15 dakika yürüme mesafesinde.. Bu sayede bakkaldan ucuze herşeyi temin etmek ve dışarda içmek mümkün =)[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar