tower Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 arkadaşlar bugün öss ye girdim ama oyun bi an olsun aklımdan çıkmadfı ve hatta sabah pazar kurdum öle gittim sınava ama iyi para kırmışım heee:::::)))))))))))[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Job: Assassin Lvl: 3x Server: ares .....şu server göçsede bende biraz uyusam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 daha boş bi konu bulamadın mı? mesela ben bugün pilav yaptım kıvamı tutturamadım etrafında salya gibi şeyler oldu. nerde hata yaptım bilmiyorum... mesela bu tür bişey uydursan bile daha anlamlı olurdu. bu arada alan yetkilileri biraz ilgilensin şu KO bölümüyle insaf.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostSouL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hll olsun walla :D yorum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 :D sabha fınal varken gece 2 ye kadr Ko oynadım ve sonuc zarzor gectım derslerden KO oynayan adamın okul haytı durur ya da zorlasır vs...[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedhan__ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kim çıkarmış lan bu oyunu bu oyun yüzünden sınıfta kaldım m.q çıkaranın teeee a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tribula ben aliihsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedhan__ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar