Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaslar okudum topicleri gaza geldim oyuna baslamak istiyorum ama oyunu nerden indircem nedir bu oyun biraz bilgi fln pls[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu adresten oyuna girebilirsin. http://www.ogame.com.tr/ Oyun hakkındaki bilgileri ogame forumlarında Kılavuz ve SSS bölümlerinde bulabilirsin. Eğer oyuna başlıyacaksan en son açılan evrenlerden birine üye ol 10. evrene orası yeni açıldı fazla geri kalmamış olursun.. Oyunun ilk haftası çok sıkıcı gelicek bir kaç bina yapıp maden gelmesini bekliyceksin.. 1 hafta sonunda uzay gemilerini üretip savaşlara başlıyabilirsin..[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren [Bu mesaj Nwalka tarafından 20 Haziran 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 10.yami ben 6. ya basladim 10.ya geciim en iisi[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 peki nasil puan kazanacam bu zimbirtida?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Harcadığın her 1k (k=1000 biliyosundur :) ) kaynak 1 puan veriyor.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 heee yani orduyla fln alakasi yok para si olan puanlari kapiyo ondan butun millet para satio hmm anladim saol[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Nerden çıkardın para olayını :-) Ayrıca yüksek puanlı oyuncunun düşük puanlı oyuncuya maden göndermesi yasak..[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar