Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultıma Onlıne Nasıl Bırakılır?

Llama

Öne çıkan mesajlar

Valla ben şu anda adept mage gm miner gm fisher journeyman tinker karakterlere sahibim.Ama oyundan sıkıldım.Yani oyun öyle bayıyorki insanı bir süre sonra.Arkadaşlarla kendi aramızda rp yaparız gelirler ahahah salakalra bak derler.Zİndana gider beraber yaratık keseriz bi anda maviler(bende maviyim hemd)gelir seni keserler sırf item için.Yaa öldüğüme üzülmem ama speedciler allıyor bu üzüyor insanı.Haketmiyorar.Server PvP den başka birşey bilmiyor.PvM düzgün yapılsa oldukça eğlenceli bir rp aracı oalbiliyor ama anlayan kim??Bıraktım bende oyunu yüklü bilgisayarda hala ama oynamıyorum.Arada acc yeniliyorum o kadar.ShadowBane alana kadar yüklü duracak sora tutmayın beniii[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende baya oynardım
En zevk veren şeyler şunlar bence:

Birkan kişi Dungeon yapmak itemleri paylaşmak
Birkaç kişi pk kesmek(pk da speed yapmıcak kesicez sonra reslenince reskilde çekilmicek hatta ben bazen pk ya acıyıp +15 ini felan geri verirdim sevindirik olurdu:) )
Adalar keşvetmek gemi ile
Gemi ile 3 4 kişi fishing kasmak deniz yılanlarını kesip lootlamak gülmek eylenmek
PvM yapmak En güzel şeydi
En güzeli 3 arkadaş (Mage Archer Archer) sessiz bir mezarda takılıp rp yaparakdan PvM yapmaktı:) off ne zevkli günlerdi onlar off:)

Ama şimdi bazı insanlar bu olayları yapıyor:
Dungeon yaparken geliolar +15 leri ile kesiolar(maviyiz onlarda mavi [maviyim mavisin mavi] ) sonra gülerek lootluolar reslemeden/gate açmadan gidiyorlar kalıyoruz orada.

Pk keserken gaza gelen 3 4 pk speedi kökleyip önce eve kaçmalar sonra heallenince evden çıkdığını görmeden kal vas flam sokmalar hemde koşarken sonra üzerine res kill çekmeler.

Gemi ile gezerken afedersiniz ama mal bi adamın gemisini bizim gemiye sokarak takılmamızı sağlaması hatta ve hatta gemiyi birine çarparak bug ile gemimizdeki bi adamı kendi gemisine çekip kesmesi!(SİNİRRR)

Fishing kasarken üstteki olayı yapmalar.

3 Arkadaş gezerken gelen salak mavilerin bize dalması gene kesip lootlaması felan üzerine bırakıp gitmeleri reskill çekmeleri...

Oyunu bu insanlar soldurdu bea esası güzel oyundur UO[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar kimseye yardıme tmeye uğramıyor nebulada.Ben sırf bir dungeon ortasında gördüğüm pkya reslenmesi için gate açtım diye adam bana +12 vermişti.Ondan sonrada gördüğü yerde selam verip muhabbet etmişti.Korumuştu..Britain'de Delucia'ya gate arayan pklara yardım ettim diye şu anda bir sürü pk dostum var.Buc's a gittiğim bir gün(PvP den nefret edrim.Arkadaşlar dungeon deyip çağırdılar bende bi anda bucsda buldum kendimi)mavi düşmanı bir pkyı zırhsız silahsız(regsiz vs.)yakalayan bizim guild elemanlarının kesmesini engelledim diye(Guildde 2 general var.Ben onlardan sonra en yüksek rütbeyim.Attırma yetkisine sahibim:)) şimdi adam beni kesmez oldu.Yardım etmek iyidir yani.Haa bunları yapmasalar bile gene yardım ederim.En azından oyunda omasa bile karşı tarafın sevindiğini biliyorsun[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Solufain gibi insanlar iyi oyunculardı işte:)
acaba kaç yeni oyuncuya res yerinin yerini göstermişimdir? yada kaç yeni oyuncuya üzerindeki kıyafeti çıkarmayı öğretmişimdir:)
Ben çok iyi hatırlıyorum sırf regini bandajını harcamamak için res etmeyenlere yalvarırdım res nerde diye sölemez tınmazdı pislikler sonra iyi biri gelir gel götürim derdi reslenirdim çok teşekkür felan ederdim:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ice Wind Dale 2 çıktığında, hayvan gibi UO oynuordum, oyun çıktı . IWD 2 oynamya başladım baktım UO oynamiorum falna oyun bitince tekrar döndüm. Şu an bırakıcam zaten istemesem de bırakmak zorundayım ki kabloyu bu ay kestiriorum tatile gidecem. Fakat bana koymasın die gece uo nun başında vakit geçireceğime arkadaşları arıyıp geç vakitlere kadar dışarda takılıorum..

Soğuduğumu hissediorum. hatta şu an Silivriye yazlığa gidecem akşam dönecem. Fakat o bile beni 1 gün uo dan uzak tutup soğutacaktır :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 22 June 2003 03:16 tarihinde demiş ki:
Bende baya oynardım
En zevk veren şeyler şunlar bence:

Birkan kişi Dungeon yapmak itemleri paylaşmak
Birkaç kişi pk kesmek(pk da speed yapmıcak kesicez sonra reslenince reskilde çekilmicek hatta ben bazen pk ya acıyıp +15 ini felan geri verirdim sevindirik olurdu:) )
Adalar keşvetmek gemi ile
Gemi ile 3 4 kişi fishing kasmak deniz yılanlarını kesip lootlamak gülmek eylenmek
PvM yapmak En güzel şeydi
En güzeli 3 arkadaş (Mage Archer Archer) sessiz bir mezarda takılıp rp yaparakdan PvM yapmaktı:) off ne zevkli günlerdi onlar off:)

Ama şimdi bazı insanlar bu olayları yapıyor:
Dungeon yaparken geliolar +15 leri ile kesiolar(maviyiz onlarda mavi [maviyim mavisin mavi] ) sonra gülerek lootluolar reslemeden/gate açmadan gidiyorlar kalıyoruz orada.

Pk keserken gaza gelen 3 4 pk speedi kökleyip önce eve kaçmalar sonra heallenince evden çıkdığını görmeden kal vas flam sokmalar hemde koşarken sonra üzerine res kill çekmeler.

Gemi ile gezerken afedersiniz ama mal bi adamın gemisini bizim gemiye sokarak takılmamızı sağlaması hatta ve hatta gemiyi birine çarparak bug ile gemimizdeki bi adamı kendi gemisine çekip kesmesi!(SİNİRRR)

Fishing kasarken üstteki olayı yapmalar.

3 Arkadaş gezerken gelen salak mavilerin bize dalması gene kesip lootlaması felan üzerine bırakıp gitmeleri reskill çekmeleri...

Oyunu bu insanlar soldurdu bea esası güzel oyundur UO[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

heh en güzeli 3-4 kişi gemiye binince turn left fln diip başımızı döndürmek oyundan düşünceye kadar cıvını çıkartmaktı ahha :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...