Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ıkı gundur gectıgım ıskencenın hattı hesabı yok ınankı bırakmanın geldıgını fark ettım karkter sılımı yok nebulada karakterı banlatayım dıyorum benım sansımammıdır nedır gmler yok ortalarda allagım butun gun cafe ıslettıgımden oyunu ıster ıstemez arklar savasırken yardım ıcın gırıyorum dayanamıyorum ulan ısı bırakcam olmıycak ne yapacam ben yahu bu kadar zayıfmıyım ben ya yuhh tendımden bıle ıgrenmeye basladım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bak injection yap bi 10 15 kişi hemen ban yiyosun biz yedik artık hayat çok daha güsel walla silencer a ban ladıgında pskopat küfretmiştim ama bundan sora sorun yok çok mutluyum arkama yaslandım ii ki ban yedim :P Ne alakaysa[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben "En iyiden daha otesi olmadigina gore benimde daha fazla amacim kalmadi.Yapacak bir$ey yok artik.En iyisi birakayim." dedim. Kapadim.Girmedim daha :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sil makinadan olsun bitsin zor bi$i diil :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: thanatos, 20 June 2003 23:25 tarihinde demiş ki: sil makinadan olsun bitsin zor bi$i diil :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin nasıl sılıyon ınt cafe ısletıyorum ıster ıstemez her sıkıldıgımda gırıyorum yada arklara yardım etmek ıcın gırıyorum off off keısn cocum karakterı banlatmak ama olmuyor sped acıyım artık :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Git nebulada oyna, bırakırsın.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bak abi bi sabah otur 3 gün boyunca ultima oyna ezik rpsi yap. Git kestir kendini millete 100 kere reskill falan ya. ne bilim oyunda neyden igreniyorsan onlari yap. Sonra kapat bilgisayari ve ohh lan ne boktan şeymiş bu diyeceksin zaten. Ya da bi server aç gm ol aklina gelebilecek herşeyi yap. Zaten bi daha dönemiyorsun oyuna :) Ya da git Nebulada oyna.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 madem can sıkıntısından giriyosun bagimliligin degil ozman neden birakacan ki ?[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Kafe işletiyorsan neden bırakmak istiyorsun ki? Zaten kafe işletiyorsan bırakamazsın yani ehe, ister istemez işinin bir parçası nıhaha. Ne güzel kafede boş boş oturacağına UO oynarsın, hani kafesi olmayan adam evde arkadaşlarıyla geçireceği vakti UO'da geçiriyor o bıraksa tamam da, sen zaten UO oynamasan o vakti CS, TF gibi daha gereksiz oyunlarla geçirmek zorunda kalacaksın. Manasını bulamadım yani =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Adiemus, 20 June 2003 23:29 tarihinde demiş ki: Git nebulada oyna, bırakırsın.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal zatı nebuladayım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Antimodes52 haklısın ısımın bır parcası o zaman ben bı craf karakter acayım sakın sakın gıdıyım skılımı kasayım ne o oyle savasta yat canım sıkılsın ama elımde her turlu karakter var ama olmuyor ıllakı bırını kesecem benım derdım bu :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Başka bir online oyun al[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Zati nebulada oynayıp bırakamıyosan profosyonel yardım alman lazım. Bi uzmana git.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben daoc a ba$layacam sende ba$la ;)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ABi eğer pvp yapmayı bilmeyip allahın 3 tane mage ezik mavisini alamıosan eğer saten nbl dan zevk alamassın adam akıllı pvp biliosan inanki canın o kadarda sıkılmaz eğer adam akıllı oynamayı bilirsen ama bende bırakmak istiyordum ban lanma vesilesiyle bıraktım aslında istemez char bulmam da sorun değil ama oynamıcam abi yok[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Adiemus, 20 June 2003 23:34 tarihinde demiş ki: Zati nebulada oynayıp bırakamıyosan profosyonel yardım alman lazım. Bi uzmana git.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal bızım doktorlarda ıs yok dırek 2 sey soylıyorlar 1 ıncı bır oyun ıcınmı bu sorun dıyo 2 ıncı elımızde sıyırlı deynek yok dıyor adam kendıne guvenı yok benım sorunumu cozmeme yardım edecegı konusunda gececen o yardım konuları[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: bravecik, 20 June 2003 23:36 tarihinde demiş ki: ABi eğer pvp yapmayı bilmeyip allahın 3 tane mage ezik mavisini alamıosan eğer saten nbl dan zevk alamassın adam akıllı pvp biliosan inanki canın o kadarda sıkılmaz eğer adam akıllı oynamayı bilirsen ama bende bırakmak istiyordum ban lanma vesilesiyle bıraktım aslında istemez char bulmam da sorun değil ama oynamıcam abi yok[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm ısta tam bır uo cu agızı ıste boyle oldumuda tav olırım kendıne toz kondurmıyacak allagım delılık bu ya nerden basladım bu oyuna uocuların butun hepsenın aklı fıkrı pvp lan[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Başka serverda oyna o zaman, boşa sinir stres yapma bari.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Haa karakterin öldü diye canını üzüyorsan sorun var demektir haklısın. Bak o zaman kendi karkaterini sil, arkadaşlarından birinin karakterini al yada değiş tokuş yap, başkasının karakteri oldu mu ben umursamıyordum açıkçası ehe nebula quannda falan ölünce hiç takmıyordum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ya allah için bana bi sole crafter dışında char ın warsa yapabileceğin en ii 3 şey war 1- skill kasmak ( bi sure sora bayıyo ) 2- Pvp 3- Pvm Abi bi mage bi warrior warlock yada herneyse crafter char dısında char ın oldumu yapabilecegin başka bişi war mı . Eğer böyle charların warsada saten oyundan sıkılmanın sebepleri çok uzun süre oynamış olman , oyunda pvp den çakmaman , seçtiğin dostların sana ihanet etmesi yada eziq insanların server daki bolluğudur abi yane bunnardan başka nedenden kimse herhalde uo dan sıkılmamıştır[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Antimodes52, 20 June 2003 23:40 tarihinde demiş ki: Haa karakterin öldü diye canını üzüyorsan sorun var demektir haklısın. Bak o zaman kendi karkaterini sil, arkadaşlarından birinin karakterini al yada değiş tokuş yap, başkasının karakteri oldu mu ben umursamıyordum açıkçası ehe nebula quannda falan ölünce hiç takmıyordum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 sorun moruk yok ıtem ıcın aglıyacak degılım ne olcak butun gun cafedeyım bır gun kassam aksamına ıstedıgım ıteme sahıp olurum yanı baska karakterlede oynamak cozum degıl[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Çüş be pişkinliğe bak eziq oyuncu demişsin de ben seni koydum kafamda bu kategoriye. Bu yüzden bu memlekette uo oynanmaz diyorum. Ha oynanır tabi ama söylemiyim burda yerini ki damlamasın böyle insanlar. Ne güzel sınıflandırmışsın öyle yapacakları skill kasmak, pvp yapmak, pvm yapmak. Tüm oyun o zaten, uo da cs nin bi modifikasyonu zaten. Chatli dövüş dimi chatli dövüş. Sonra da eziq oyuncu diyolar bu yemiş bitirmiş tipler. said: bravecik, 20 June 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Ya allah için bana bi sole crafter dışında char ın warsa yapabileceğin en ii 3 şey war 1- skill kasmak ( bi sure sora bayıyo ) 2- Pvp 3- Pvm Abi bi mage bi warrior warlock yada herneyse crafter char dısında char ın oldumu yapabilecegin başka bişi war mı . Eğer böyle charların warsada saten oyundan sıkılmanın sebepleri çok uzun süre oynamış olman , oyunda pvp den çakmaman , seçtiğin dostların sana ihanet etmesi yada eziq insanların server daki bolluğudur abi yane bunnardan başka nedenden kimse herhalde uo dan sıkılmamıştır[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Karpuz'un ULTIMA ONLINE ı Bırakma Yöntemi: (Normal bir insanda kesin sonuç verecektir) 1- Ultima Online ın kötü birşey olduğunu ve bırakmak istediğini düşün. 2- Oyuna gir ve sadece Ultima Online ın kötü bir şey olduğunu, kısa vadede eğlence verecek olsa da uzun vade de büyük hasarlara yol açacağını düşünerek, karakterlerini birer birer sil. (bu işlemde zorlanılıyorsa aç karna 3-4 bira işi görecektir) 3- Ultima Online ı bilgisayarından uninstall et 4- Ultima Online CD sini kırıp camdan aşağı at 5- Bilgisayarından Ultima Online ile ilgili bütün dosyaları sil (örnek: Sphere, Clientler, UO launch pad, injection, connector VS) 6-Önündeki 1 hafta her gün için eğlencek birşeyler bul kendine arkadaşlarınla buluşma ayarla git bilgisayarcıdan oynayacağın SINGLE PLAYER! oyunlar al 7- Ultima Online dışında sohbetin olmayan insanları icq'ndan sil hatta ignore et 8- Arkadaşlarınla konuşurken UO konusu açılırsa konu değiştir. Bunları step by step uyguladığında EMİN OL Kİ! (eğer normal bir insansan) uo yu bırakırsın... (test edilip onaylanmıştır...)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: bravecik, 20 June 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Ya allah için bana bi sole crafter dışında char ın warsa yapabileceğin en ii 3 şey war 1- skill kasmak ( bi sure sora bayıyo ) 2- Pvp 3- Pvm Abi bi mage bi warrior warlock yada herneyse crafter char dısında char ın oldumu yapabilecegin başka bişi war mı . Eğer böyle charların warsada saten oyundan sıkılmanın sebepleri çok uzun süre oynamış olman , oyunda pvp den çakmaman , seçtiğin dostların sana ihanet etmesi yada eziq insanların server daki bolluğudur abi yane bunnardan başka nedenden kimse herhalde uo dan sıkılmamıştır[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm çok yanlış, arkadaşlık ilişkileri ve açgözlülük... Ne kadar para kazanırsan kazan yetmiycek insanlara hava atma hırsın, karizmatik olma hırsın olacak her zaman... bunu kimse inkar edemez insanın doğasında var[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: bravecik, 20 June 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Ya allah için bana bi sole crafter dışında char ın warsa yapabileceğin en ii 3 şey war 1- skill kasmak ( bi sure sora bayıyo ) 2- Pvp 3- Pvm Abi bi mage bi warrior warlock yada herneyse crafter char dısında char ın oldumu yapabilecegin başka bişi war mı . Eğer böyle charların warsada saten oyundan sıkılmanın sebepleri çok uzun süre oynamış olman , oyunda pvp den çakmaman , seçtiğin dostların sana ihanet etmesi yada eziq insanların server daki bolluğudur abi yane bunnardan başka nedenden kimse herhalde uo dan sıkılmamıştır[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm benım derdım pvp degıl zatı bız onlıne oldukmu 20 kısı dolasıyoruz denk geldıkmı yanı herturlu ıteme sagıbım yanı oyundan acıkcası sıkıldım ve nebulanın degısıklıklerı benım oyun bakıs acıma cok ters bı seyıl onlar PvM ıstıyor ben ıse PvP ya koskoca serveda horse yok sılencere soruyoruyorum nden boyle herkez horseye bınemez dıyor ya[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar