asas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Aslında patıcıgın uyesıyım fakat nıckımle yazmaya cesaret edemedım..Kısacası farklı bı acc aldı....Nedense sevdıklerımın hepsını kaybedıyorum..Orta okulda once tum sevdıklerımı kaybettım..Hıcbıryle bır daha gorusemedım...Ne onlar bır sey yaptı ne de ben..orta okuldan Tum sırrımı bılen dostlarımla 3 senedır gorusmuyorum...Sımdı Lıse sona gecıcem ...Gene dostlarım var ..Fakat ılk defa asık oldum..5 ay boyunca oınu dusundum ve utanganclıgımdan olsa gerek acılamadım ona...Bana karsı bır seyler hıssettıgını bılıyordum ama gene de soyleyemedım..Bır ara bı hafta kadar okula gelmedım. ve kız ,sıra arkımla en yakın arkımla cıkmaya basladı..Gercekten bu benı mahvettı..Sonra onu tam unutmaya basladım gene caldırmalar basladı..Sonra yaz geldı okul kapandı ve o gunden berı arayıp sormuyor...Sımdı bırını sevıyorum...Hoslanıyorum..Belkı de unutmak ıcın ama o da benı bır goruyor bazen de hıc gormuyor bazen cok samımı bazen msn de 5 saat kalıp bır kelıme etmıyor..Kafayı yıyıcem aıle baskısı bunlar ..Ama kaybetmekten bıktım..Artık kazanmak ıstıyorum..Nedenı ne bılmıyorm...Ama ınsanların yapmacık olmasından ,herseyı ıkı dk da sılmesınden bıktım..Benımde hatalarım var mutlaka ama sorun nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 İnsanlar 2 ye ayrılır. 3 e değil.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bılmıorum benım gıbıler kaca ayrılıyorr..Offf hala mesaj beklıorum ha :) Msnde..Her nese aılem basladı yat yat demeye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 böle bi konuyu bile başka bi nickle yazma isteği duyduguna göre yeterince utangaç birisin.aşk olayı ordan patlıyor.Arkadaşlık ıcınse pek yorum edemicem cunku ne kadar dogru olur bılmıyorum tanımadan.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 msn de aşklar yalan... bence yüzyüze hallet işini. "Gözün ırak olduğuna gönül de ırak olurmuş."[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Trail, 20 Haziran 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Bılmıorum benım gıbıler kaca ayrılıyorr..Offf hala mesaj beklıorum ha :) Msnde..Her nese aılem basladı yat yat demeye ... Hızlıca yazılmış bir özel mesaj attım Bu account tan girip okursun artık. Umarım yardımcı olabilmişimdir[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 trail ? troil olmayasın ? :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu kadar karamsar olmak zorunda mısın Trail? [signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti [Bu mesaj kabataslak tarafından 20 Haziran 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 3 sene önceki halim şimdi onların hatasını çekiyorum umarım bi yakının yardımcı olur . arkadaşta doğru sölemiş msn de açk meşk olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: MartinLGore, 20 Haziran 2005 03:20 tarihinde demiş ki: trail ? troil olmayasın ? :) Yok ısmımle alakası yoq :).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bak benden sana tavsiye. eger hoslanıyosan git soyle ki sonra içinde kalmasın. en fazla yok der ki bana 3 hafta once dedi saolsun biri kısa bi sure huzun rezillik unutursun sonra onune bakarsın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu konuda yardım etmeye çalışırım, eğer gerçekten istersen yardım ömden msn adresini at konuşalım...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: gokhaan, 20 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: bak benden sana tavsiye. eger hoslanıyosan git soyle ki sonra içinde kalmasın. en fazla yok der ki bana 3 hafta once dedi saolsun biri kısa bi sure huzun rezillik unutursun sonra onune bakarsın en azından. +1 daha genç yaşlarda insan karşılaştığı ve sevdiği kızı çok fazla yüceltiyor, ondan başkası olamaz sanıyor ve olumsuz bir durumda yıkılacağını sanıyor.yani kız seni istemezse dünyanın sonu sanıyorsun ve kendini çok fazla acımasızca eleştiriyorsun.yaş ilerledikçe durumun hiç de öyle olmadığını farkediyorsun, kendinin de karşı tarafın da meğer daha hiç olgunlaşmamış,büyümekte insanlar olduğunu ve dış güzelliğin zekeyla doğru orantılı olmadığını farkediyorsun. bu önyazıyı yazdıktan sonra senin durumunu şöyle kritize etmek istiyorum::: "her şeyi çok derin düşünen, duygusal birisin. ama inan herkes senin gibi değil. sanırım o kız da o kadar derin düşünmüyor.bence sen de o kadar derin düşünme, hoşlandığın bir kız varsa git onunla tanışma yollarını bul, bol bol konuş daha sonra sinemaya davet et (inan hiçbirşey olmaz, en fazla hayır der nazikçe ve sen de rezil olmuş olmazsın), kabul ederse de ne güzel işte gider güzel vakit geçirirsiniz sen de uygun bir anda ondan hoşlandığını söylersin.. biraz cesaret.. ağlama bebekler gibi. :) şunu da unutma: biri olmazsa başka biri.dünyada tek kız yok, bir sürü güzel kız var.kafanı kaldır biraz."[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kaybetmemek için mücadele etmek lazım. oturup beklemek değil...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kaybetmemek için önce sahip olman gerekir.. elinde bir şey yoksa zaten kaybedemezsin..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: sheref, 20 Haziran 2005 14:42 tarihinde demiş ki: kaybetmemek için mücadele etmek lazım. oturup beklemek değil... +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sosyal fobi mi var?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 en başta fake nick kullanmayarak başlayabilirsin. utangaçlık veya hayatı uzaktan izlemek de biyere kadar. sen sürekli kendini kenarda bırakırsan hayat da seni hep kenara alır.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hepınız haklısınız ama o cesaret bana gelmıyor bır turlu..Tum arkadaslarım cesursun derler..(Kavga mavga olayları olunca:))Ama bu kadar utangac oldugum konu hayatımda olmadı..Bılmıyorum bı sılerden korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Umudu kesiyorum senden...kestim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! [Bu mesaj Dynun tarafından 20 Haziran 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Dynun, 20 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Umudu kesiyorum senden...kestim. hahahahaha... yalnız balon da pek yakışmış..trail e di mi ? :):)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Trail, 20 Haziran 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Hepınız haklısınız ama o cesaret bana gelmıyor bır turlu..Tum arkadaslarım cesursun derler..(Kavga mavga olayları olunca:))Ama bu kadar utangac oldugum konu hayatımda olmadı..Bılmıyorum bı sılerden korkuyorum... trail.. hangimiz korkmadık ki ? yalnız değilsin yani. tek değilsin.ilk başta korkulur, adettir bu.sonra kaşarlanırsın.hahaha.. aslında bu nokta çok önemli. ne olursa olsun kalitenden taviz vermemelisin.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 herkes korkar.. ama korkusunun üstüne giden yener.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Gidip ona söyle, seni seviyorum, sende hoşlanıyorum de. Yok başka çaresi bence :([signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yok valla en ıyı cozumu buldum ıkısınıde kafamdan atıorum valla msnden kımlerın gırıp cıktıgını soundları her seyı kapattım..Nese hıc bır seyı dusunmemeye calısıcam..Nese en azından sımdı bıraz basket cevırırım arkadaslarla yardımlarınız ıcın sagolun..Bı gun o cesaretı bulursam soylerım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar