Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kardeş pisi ev arıyor

Rahan

Öne çıkan mesajlar

birbirinden sevimli ve yılışık iki kardeş kendilerine mutlu mesut birer yuva arıyor;

bu portakal;

dişi pisi, gereğinden fazla zeki, formuna özen gösteriyor ve pek meraklı.

bu tütün;

erkek pisi, çok yiyor ilerde kedi tüyü yastık olarak iş görecek. evin içinde kardeşini kovalamayı çok bi seviyor. çok zeki olduğu söylenemez, azcık yükseklik korkusu var.

iki kardeş de istanbul veya bursa da aşıları yapılmış olaraktan evlerinize gelecek. ikisi de sorunsuz, tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar. ikisi de kuru mamayı deli gibi sever.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 27 Mayıs 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yardımcı olabilmek için sticky yapardım fakat alanda o kadar sticky topic var ki, pek dikkat çekmeyebilir. temizlikten sonra hala kedilerine yuva bulamassan sticky yaparım. :(
umarım yuva bulabilirsin, ikiside oldukça şeker yavrular. gözleri ise gerçekten hoş.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şimdi bu veletlerin annesı , ki ismi baklava olur, apartmanımızın bodrumunda doğum yapmıştı ve apartman ahalisi bunları dışarı atmayı planlıyordu. biz de bu veledleri ve analarını eve aldık yemedik yedirdik içmedik içirdik büyüttük. biz dediğim kardeşim ve ben, ev dediğim de öğrenci evi. sokağa bırakmayi kesinlikle istemiyorum ama bakamadığımız ve bakamayacağımız kabak gibi belli. 3 kedi 1 evde çok zor..

kendilerine hem sevebilecek hem de "bakabilecek" sahipler arıyoruZzz.. :)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

Anliyorum. Umarim yakin zamanda onlara iyi bir yuva saglayacak birilerini bulursun. Bulamazsan eger yardimci olmaya calisirim. Bende bir kedi sahibiyim ama bizimki yabancilarla pek anlasamaz ama sokakta kalacaklarina burasi daha iyi. Zaman herseyin ilacidir :)[signature][hline]Why can't we not be sober?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...