Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 birbirinden sevimli ve yılışık iki kardeş kendilerine mutlu mesut birer yuva arıyor; bu portakal; dişi pisi, gereğinden fazla zeki, formuna özen gösteriyor ve pek meraklı. bu tütün; erkek pisi, çok yiyor ilerde kedi tüyü yastık olarak iş görecek. evin içinde kardeşini kovalamayı çok bi seviyor. çok zeki olduğu söylenemez, azcık yükseklik korkusu var. iki kardeş de istanbul veya bursa da aşıları yapılmış olaraktan evlerinize gelecek. ikisi de sorunsuz, tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar. ikisi de kuru mamayı deli gibi sever.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ![Bu mesaj Rahan tarafından 27 Mayıs 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sanki ikisini beraber 1 kişiye veriyormuşum gibi anlaşılıyor ama yok öyle bişi.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Mayıs 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tütün daha tatlıymış.[signature][hline]Performans geçici, klas kalıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eheh ikisi de çok tatlı ama tütün biraz daha bi fotojenik. portakal hanım pek poz vermek istemedi :-)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Mayıs 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tütünü istiyorum ama eskişehirdeyim. sen istde misin? o ne güzellik öyle :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tütün ne yazık ki dynun a gidemiyor.. hala iki pisi de ev arıyor. ilgililere duyrulur.. :-) [signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 29 Mayıs 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yardımcı olabilmek için sticky yapardım fakat alanda o kadar sticky topic var ki, pek dikkat çekmeyebilir. temizlikten sonra hala kedilerine yuva bulamassan sticky yaparım. :( umarım yuva bulabilirsin, ikiside oldukça şeker yavrular. gözleri ise gerçekten hoş.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tütün e talibim, istanbuldayım, 1.80 boyunda 20 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2.5 aydır evin herhangi bi yerine pislediklerini görmedim. kumları var ikisi ve anneleri oraya yapıyolar. bi tek sapıdık sapıdık koştururken suyu deviriyorlar onu da nası beceriyorlar hiç bilemiyorum. :-)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://www.ankaravista.com/3evcbul.asp bu sayfaya da ilan bırakırsan sonuç alabilirsin sanıyorum..[signature][hline]Türkiye'nin en canlı sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 saolasın pigeon oraya da bakarım. sahibinin paticikten olmasını daha çok isterim ama. :) tütün beyimizin othinn e iç güveysi olarak gitmesi biraz belirsiz. gerçi biraz böyle karışık oluyor ama, isteğinizi belirtmekten çekinmeyiniz..[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Portakal çok hoşuma gitti. Keşke istte olsam da alabilsem.[signature][hline]Break into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormdevil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ne oldu Rahan da kedilerine ev ariyorsun? Sadece meraktan soruyorm, cok tatlilar :) Bizim ki de hamile kalsa da evde ufak kedicikler de olsa :)[signature][hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hmm şimdi bu veletlerin annesı , ki ismi baklava olur, apartmanımızın bodrumunda doğum yapmıştı ve apartman ahalisi bunları dışarı atmayı planlıyordu. biz de bu veledleri ve analarını eve aldık yemedik yedirdik içmedik içirdik büyüttük. biz dediğim kardeşim ve ben, ev dediğim de öğrenci evi. sokağa bırakmayi kesinlikle istemiyorum ama bakamadığımız ve bakamayacağımız kabak gibi belli. 3 kedi 1 evde çok zor.. kendilerine hem sevebilecek hem de "bakabilecek" sahipler arıyoruZzz.. :)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormdevil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Anliyorum. Umarim yakin zamanda onlara iyi bir yuva saglayacak birilerini bulursun. Bulamazsan eger yardimci olmaya calisirim. Bende bir kedi sahibiyim ama bizimki yabancilarla pek anlasamaz ama sokakta kalacaklarina burasi daha iyi. Zaman herseyin ilacidir :)[signature][hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 portakal hanfendiye göz koydum alacağım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Müjde müjdeee! Portakal hanım kizimizla Lopeth birbirini sevmiş anlaşmışlar, ben de verdim gitti. ahh ahh ne zormuş kız babası olmak. fırkk.. Hayırlı uğurlu olsuun... :tebrikz:[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Seviyorum uleeen[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Nikah ne zaman :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nikah bir sorun olmazsa benim finaller bittikten sonra. :D[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya bizimk ler izin verse hic dusun mem havada kaparım =(( yaa ufff nie istemezlerki şu kedileri yafs[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yukkarııııı tütün hala ev arıyor![signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 :tebrikz: Portakal hanım kızımızla Lopeth'in nikahını kıydık (mutlu yuvasına ulaştı) kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz! (fırrkkk fırrrk.. kızım gitti ellere..)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar