rhye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Selam dostlar, Şimdi arkadaşla EU paket aldık,fakat arkadaşım amerikadaki arkadaşlarıyla oynayacakmış. EU accountuyla US oynamak mümkünmü,trickler varmı,yada official olarak yapılabilecek bişiler. Teşekkürler şimdiden.
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hiç sanmıyorum , kesin bir bilgim yok.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 20 Haziran 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 realmlist i note pad le acık eu.logon yazan yere us diye çevir bi dene :D[signature][hline]
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Öhh. Servera bağlanır da acc'ı kabul etmez..[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Öne çıkan mesajlar