rhye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Selam dostlar, Şimdi arkadaşla EU paket aldık,fakat arkadaşım amerikadaki arkadaşlarıyla oynayacakmış. EU accountuyla US oynamak mümkünmü,trickler varmı,yada official olarak yapılabilecek bişiler. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hiç sanmıyorum , kesin bir bilgim yok.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 20 Haziran 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 realmlist i note pad le acık eu.logon yazan yere us diye çevir bi dene :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Öhh. Servera bağlanır da acc'ı kabul etmez..[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar