Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Hastasıyım abi öle böle diil bu acaip bi aşk yılardır bitmedi bitmicek. Sırf bunun için amerikaya gidicem bir gün iş bulacam kendime para biriktirecem evden önce bunu alcam kendime![hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netdikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ahhkeşke istanbulda bu arabayı kullanabileceğimiz yol olsada kiralasak[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 olm sizde bana manyak diyeceksinizde arabanın dış yapısı çok kaslı geliyo bana.tam amerikan tipi dış görünüm olarak en güzel arabaları pinin farino çiziyo bence. modena 360,406 coupe. ama performans karşılaştırmıyorum dikkat ettiyseniz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 abi caddeye koy bunu binme sadece park et dursun :) yurt içi turizm de cadde ye akın akın gelirler valla :) ben yolda bi vipe rgörsem herhal baygınlık geçiririm:) bir aralar amerika fiyatı (bunun deil normal bi dodge viperin ) şöle bişi 65-70k $ di ... 1-2 sene boyunca benzinlikte falan calısıp az yiyip cok biriktirip alabiliyorsun amerika şartlarına göre ama türkiyede viper alcanda ohoo gümrükten eçicekde bu araba vergileri vercnede depoya benzin atcan falan :)... zaten bunlarda tır motoru var arkadaşım istde 1 tane görmüş calıstırınca bariz bu amerikan devasa tırları gibi ses cıkıyo diyo birde resmini koydugum gibi bi alete oturmuş sürücü koltuguna arabanın ucunu cok zor görüyormussun motor bitmiyo diyo:P kalkış anını düşünemiyorum ucak kalkıyo gibi bir ses arka tekerlerde hemen kıcının altında zaten acaip bi ivme ile fırlıyor tekerlekler zaten biraz daha kalın olsa .. :)[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netdikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 walla bunu alamıyacağımı bildiğim için gidip amerikada kiralıcam :) türkiyede acaba kaçtane wardır bundan 1 tane ist de gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Fiyatlar çok fark ediyo.Bizim arkadas Subarı İmpreza 270 beygirlik olanı 7000 dolara aldı Turkiyede olsa ohooooooo[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: DynamicK, 21 June 2003 01:12 tarihinde demiş ki: Hastasıyım abi öle böle diil bu acaip bi aşk yılardır bitmedi bitmicek. Sırf bunun için amerikaya gidicem bir gün iş bulacam kendime para biriktirecem evden önce bunu alcam kendime! Tabi hayran olacaksın bu arabanın dizisini bile yaptılar sen dizisi yapılan ferrari gordun mu peh.....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Silthanas Türkiyede var Viper hem de RT10 üstü açık kırmızı... Babamın müşterisinde :-P ayrıca o alet bayaa iyi yol tutuyo, sadece viraj içinde veya kalkışta gaza fazla dokununca deneyimsiz birisi ise kullanan, kontrolden çıkıyo eheh. Oversteer olayı çok rahat bu aletle süper yani.[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar