Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeğim Benim!

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

olm sizde bana manyak diyeceksinizde arabanın dış yapısı çok kaslı geliyo bana.tam amerikan tipi

dış görünüm olarak en güzel arabaları pinin farino çiziyo bence.
modena 360,406 coupe.

ama performans karşılaştırmıyorum dikkat ettiyseniz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

abi caddeye koy bunu binme sadece park et dursun
:)

yurt içi turizm de cadde ye akın akın gelirler valla :)

ben yolda bi vipe rgörsem herhal baygınlık geçiririm:)

bir aralar amerika fiyatı (bunun deil normal bi dodge viperin )
şöle bişi

65-70k $ di ... 1-2 sene boyunca benzinlikte falan calısıp az yiyip cok biriktirip alabiliyorsun amerika şartlarına göre ama türkiyede viper alcanda ohoo gümrükten eçicekde bu araba vergileri vercnede depoya benzin atcan falan :)...

zaten bunlarda tır motoru var arkadaşım istde 1 tane görmüş calıstırınca bariz bu amerikan devasa tırları gibi ses cıkıyo diyo birde resmini koydugum gibi bi alete oturmuş sürücü koltuguna arabanın ucunu cok zor görüyormussun motor bitmiyo diyo:P

kalkış anını düşünemiyorum ucak kalkıyo gibi bir ses arka tekerlerde hemen kıcının altında zaten acaip bi ivme ile fırlıyor tekerlekler zaten biraz daha kalın olsa .. :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 21 June 2003 01:12 tarihinde demiş ki:
Hastasıyım abi öle böle diil bu acaip bi aşk yılardır bitmedi bitmicek. Sırf bunun için amerikaya gidicem bir gün iş bulacam kendime para biriktirecem evden önce bunu alcam kendime!

Tabi hayran olacaksın bu arabanın dizisini bile yaptılar sen dizisi yapılan ferrari gordun mu peh.....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

Silthanas Türkiyede var Viper hem de RT10 üstü açık kırmızı... Babamın müşterisinde :-P ayrıca o alet bayaa iyi yol tutuyo, sadece viraj içinde veya kalkışta gaza fazla dokununca deneyimsiz birisi ise kullanan, kontrolden çıkıyo eheh. Oversteer olayı çok rahat bu aletle süper yani.[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...