yves Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dün bir hevesle alıp başladıktan sonra bugün ikona tıkladığımda bi süreliğine kum saati çıkıyo sonra ne oyun açılıyo nede başka bişi..sorun neden kaynaklanabilir??[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 directx? ekran kartı driveri?[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aynı olay bendede war directx ekrankartı ile alakası yok 2 gün önce mis gibi oynuodum öss bitti gta gitti bendeki şans bu kadar.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 My Documents -> GTA San Andreas User Files -> gta_sa.set bu dosyayi silin. oyunu calistirin tekrar.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 19 Haziran 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 riglous çok saol..açıldı oyunum..öss den kurtulduk oynayalım dedik açılmayıp deli etmişti..[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya yves bendede açılmadı oyun.senin yaptığını yapiim dedim ama öyle bi dosya bulamadım o klasörde.[signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 belgelerimde olucak riglous saol bu arada.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar