ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tamam, ciddi anlamda öldürmüyor ama ölse daha iyi olur diyecek duruma geliyorum bazen P4 2.4 / 256 mb ddr ram sistemim var (abartı gelebilir) 2 ultima online client, 4 msn penceresi, 3 internet explorer açıkken, winamp i açmaya kalktığımda, ya da ön plana getirmeye kalkıştığımda bilgisayarım kaplumbağaya dönüyor. Winamp 5 kullanıyorum, yayın falan yaptığım için winamptan vazgeçmem mümkün degil, bunun lite bir sürümü var mıdır, ya da bu kastırıcılığını azaltmak için ne yapabiliriz(preferencesdan prioritysi normalde su anda) ?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 skin, plugin gibi şeyler yavaşlatır. winamp 5i kurarken classic skini yüklersen o nispeten daha az kasacaktır bilgisayarını.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 winamp 5 full winamp lite 5[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 modern skin kullanıyorsan yavaşlatır classic kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 winamp intenete bağlıyken açıldııı zaman genelde yavaşlatıyo[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 winamp lite 5 yada winamp 2.9xx serilerini incele..en azindan az sistem harcarlar[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Winamp 3 tam bir katildi. 5 falan oldukça iyi ona göre.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 winamp 5 lite ı kurdum, bilgisayarda cok program acıkken deneyemedim ama tek başına oldukça rahat ve sakin duruyor çalışırken çözüm oldu herhalde, teşekkürler stream[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada msplayerla flnda yapılıyordu yayın diye duydum ama wmp den uzak durduğum için bilemiycem[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar