Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen Yardım!!

NightSorrow

Öne çıkan mesajlar

uzaktan erisim baglanti yonetici calisiyor olsun ustundeki ise kapali olsun ..baska kullanicilarin senin pcne kolayca ulasmasini saglar. bu ozellik xp ile gelisti..msn de yada icq nun son surumlerinde buna benzer ozellikler mevcut .msconfig ayarlariyla cok oynamazsan sistemin stabilitesi korunmus olur daha cok denetim masasi /yonetimsel araclar/ dierek degistir ..(tabi bunu da onermiyorum )[signature][hline]film arsivi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 20 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
uzaktan erisim baglanti yonetici calisiyor olsun ustundeki ise kapali olsun ..baska kullanicilarin senin pcne kolayca ulasmasini saglar.

madem benim bilgisayarıma kolayca ulaşılmasını sağlıyo niye açık tutuyom??[signature][hline]My might cannot be matched....
Crypt Lord-Warcraft
Sosyal ağlarda paylaş

mesela senin pc inde bir sorun var ve arkadasinin cozmesini istiyosun(radmin programina benzer ..) ve arkadasinin pc ine kullanici olarak girmesini sagliyosun zaten bu asamada arkadas senin ipini portunu aldigini varsaysak bile xp sana sorar su kullanici baglanmak istiyo tum yetkinizi(admin yetkisi) devredecekmisiniz tarzi bir seyler soler sende evet demedikce baglanmasi zorlasir (imkansiz degil tabi )[signature][hline]film arsivi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...