Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spy !!!


ironhammer

Öne çıkan mesajlar

Ad-aware 6.0 spyware programının log unda şöyle bir şey bulkdum

Alexa Object recognized!
Type : RegKey
Data :
Rootkey : HKEY_LOCAL_MACHINE
Object : SOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerExtensions{c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a}

Bunun anlamını bilen varmı yani bilgisayaramı dışardan giriş yapılmış.Key logger gibi bişey mi yazdığın şifreleri falan alıyolar ???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahu. bi siteden basit bi spy kapmışsın.
eğer bu alexa o alexa ise, tırsmaya gerek yok. alexa sitelerin popülerliğini falan ölçen bi sistem, kaldırsan yeter.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 20 Haziran 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 20 Haziran 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
al işte yaşın küçük daha neler görürsün.İlla ukalalık yapcan yani sanki tanıyo benim nasıl birisi olduğumu.

bak guzel kardesim once ogrenki boyle sana gelen herseye sivri dilli konusma. eger zoruna gidicekse bazı seyler topic acma. yasın 60 da olsa internette yeniysen yasın kucuktur. kendin demedinmi internette yeniyim diye. bi spy yedim diye ortalıgı birbirine katan sensin bizde sana yardımcı olmaya calışıyoz. inşallah birazda nezaketi ogrenirsinde tesekur etmeyi bilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bukadar mantıksız bi yazı ilk defa görüyorum yani.Sivri dilli sıfatını yakıştıracak ne yaptım.Üstelik senin pek iyi niyetli ve tatlıdilli hoşgörülü olduğunu düşünmüyorum.Gocunucaksan buraya topic açma diyosun:amaç yardımlaşıp seviyeli bir tartışma ortamı yaratmak değilmi burda neden insanlar gocunmak zorunda kalsınki ancak sen onları kırarak gocundurursun.Üstelik sana şunuda söyleyim bi konu üzerinde nekadar bilgili olursan ol kibir hiç bir zaman iyi değildir.Başına neler açıcağını sen bile tahmin edemeszin.Zamanı gelipde küçükdüştügünde anlarsın nedemek istediğimi.

Ayrıca türkçeyi kullanmaktta ve kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun.Bir konuda yetersiz olmak ve yeniyim demek o konuda küçük olduğumumu gösterir.Nekadar saçma bir cümle.Ya anlatmak istediğini tam anlat yada seni düzlettiğimde GOCUNMA.Amacım kseinlikle seni tahrik etmek ve bir tartışma ortamı yaratmak değil ama kendimi ifade edebilmem için bunu yazmam gerekirdi.

Buarada merak etme en az 10 senedir forumlara girip yararlanıp bilgi alıp veriyorum.Yeniyim dediğim konular bunun dışında yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...