ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 biraz önce cıktı radyoda, ismi de cıkmadı sakin sessiz bir parça, adamın sesi de böyle dinlendirici, sakin sessiz, tek gitarla söylüyor galiba parçayı nakaratı da şöyle "Sen yaralarsın, yaralarımı da sararsın, hem öldürsün hem hayata baglarsın" google da arattım böyle, tek bir site cıktı onda da bulamadım parçayı, bilen insanlara kaldık kısacası[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Feridun Düzağaç - Senin Şarkın olabilirmi[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bence olur derim.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 evet odur[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar