Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hahhaha.4 senelik üniversite için türkiye birincisi olmam gerekiyor azmettmekle değil sadece.. Eğer sen kendini kaportacı yapmak istiyorsan yap.. Ağzımdaki lokmayı mı alacaklar?Heyhat..Esas senn gibi aşkalarını adam yerine koymayanlarınkini alırlar.Ben okumak istiyorum tamam mı senin gibi geri düşünceli insanlar oldukca bu ülkede.... Herneyse konuyu actıgıma bin pişman oldm.[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 peki dedigin gibi olsun. bazi seyleri anlatmaya calistim sadece, anlamamakta bu kadar inat edersen, benim de elimden bi sey gelmez. ha bu arada benim zararim bu ulkeye diil merak etme, alakam bile yok nerdeyse burayla...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Tamam yorumlarını eksik tutarsan sevinrim..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sence bilmemem mi lazım insanın gelecegini? Tamam cahlim..Öyle olsun..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hadi şimdi gidenler iyi kötü sonunu biliyo ama bu değişilik yapıldğında çoğu kişi hala okuyordu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Acıların cocugu küçük onur halt etmiş..Esas acıların cocugu benim küçük verşan :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar