Teddy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Öss bitt idedik agiz tadiyle oyniyalim wowu patchi görünce yattim tabi demin baktim bitmis patch tam giricem sifre acc name felen hatali dio.. Ulan patch yapana kadar 10 ker girdim herdefasinda kabul etti simdi etmio :( Ne yapmam lazim?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hmöm bab patch bi yerden mi indirdim yoksa blizzard downloadermı çektin eğer başka yerden indirdiysen usa vers. oluğu için kabul etmiyor olabilir.. başka birşey olduğunu sanmıyorum büyük küçük harfe dikkat et..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dün benim arkadaşımda oss den cıktı direk eve gitti wow u fln yüklemiş.. ama ona söledim patch 6-7 saat sürüyor die.. gel bize çekip vereyim.. neyse geldi çektim verdim.. şimdi paşa gibi oynuyor :D blizz downloader uzun.. ama sağlam patch.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 patch yapmak için girdiğinde acc name dsfdsag şifre sdfsadg yazsan bile giriyo [signature][hline]Karamurat [Bu mesaj Kazzuya tarafından 20 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sifermi yanlis yaziomusun :) Yaw yardim sever 1 ud varmi questler için yardim edebilecek:) Msn verirseniz çok mnm olurum:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sana msn den daha faideli olacak bir link vereyim Thottbot burdan aramaya questin adını yaz. 7 ceddine kadar döker bilgiyi sana..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 US patchi yükleyince çalışmıyo muuuu???!!![signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar