Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Evet şimdi bende 56k var ben bunla gprs bağlantısını nasıl birleştirirm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 wingate le bunu yapanlar vardı ayrıca gprs baglantıda zaten telefonu modem olarak tanıyor sanırım win98 se den sonraki butun surumler multilink destekliyordu onemli olan isp ninde desteklemesi dual isp kullanarak yanlıs hatırlamıyorssam soyle yapılıyordu once bir baglantı kuruyordun daha sonra conenction bolumunde pref tabında ikinci baglantıyı secerek baglanıyordun gprs+56k modem icin galiba wingate gibi bir program kullanman gerek gprs kullanmadıgım icin cok yardım olamadım. ama gprs sonucta iyi performans alamazsın sanırım 1-2k artıs saglar.[hline]a.k.a Evr [Bu mesaj 4R1 tarafından 21 June 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tam olarak anlayamadım.. evet çok ufak bir artış oluyor ancak benim gprsde aslında o kdr yavaş diilmiş telsime geçince farkettim rahat 3kb alıyor yani hiç yoktan 8-9kbye yükseltirim ancak biraz daha detay verirseniz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 gprs kullanmadıgım icin bilemiycem ama tahmini dialup gibi baglanıyorsa soyle yapabilirsin isletim sistemin xp ise gprs ile baglantı kur daha sonra baglantı ozelliklerine gel yukarıda Multilink tab'ı olması lazım eger yoksa soyle yap taskbarda modem/baglantı seysine cift tıkla sonra ayrıntılara gel orda PPP birden cok baglantı falan yazar orda acıkmı/kapalımı yazıyor Xp kullandıgım icin su an 98 cok oldu kullanmayalı unuttum :)[hline]a.k.a Evr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar