bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 battlnet e europe kısmından girin pazar gunu saat 20:00 de burda olun 2 ye 2 bi evolve atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 "Evolve" terimine biraz daha aciklik getirirmisin? Ne demek oluyor? Map'in adimi? Ben varim... ;)[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ohoo olm siz uzak kalmıssınız bana takilin size dehset haritalar oretiyim cok zevkli bu evolve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Evet, hafta'da bir ugrayip, yazdigin bu genis bilgi iceren Post'larin ile kisa zamanda Broodwars Üstadi olacagima süphem yok... (lol)[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 o değilde losttemple ın .oku cıktı.kal geldi resmen.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bilgehan beni biyerden cikarabiliomusun ?? zvp zvt zvp falan ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Lost Temple baydı artık gerçekten. Eskiden LT diye geberenleri hatırlıyorum da .. =) Ama hoş olurdu. Evolve haritanın ismi. Baya hoş bir UMS haritasıdır. Eğer noob girmezde oyun uzadukça uzarsa kimin kazanacağı hiç belli olmaz. "Aha bak bu adam kazancak. Ben sana söliim." gibisinden yorumlar yapılamaz. Oyunun başında size 1 Bunker, 2 Science Vessel (Dropship ve Mothership olması lazım isimleri), 4 Civilian veriliyor. Civilianlar ortada ve sizin bunkera sokulacak askerinizi seçmenizi bekliyorlar. Science Vessel'larda size sürekli asker üretiyorlar. Karşı taraftan öldürdüğünüz askere göre experience kazanıyorsunuz ve bunun sonucunda da askerleriniz daha güçlü çıkıyor. Tabi bu haritanın Warcraft 3 versiyonuda denenmelidir. =) Şimdiden iyi oyunlar. Not: Şu okuldan bi kurtulabilirsem Battle.net/Europa'da nickim S-Flambard[MW] her türlü oyuna açığım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar