uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benimde uzundu 3'e vurdurdum başta garip geliyorda 2-3 gün içinde alışıyor insan.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yazıktır yaw nie kestin[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Saç ve ben. Oldukça uyuşmayan ikiliyiz hehehe. Kışın kafayı 2ye vurudurup yazın saç uzatan insandan ne beklersin ki :D[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj B0nzi tarafından 19 Haziran 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Loli-pop, 19 Haziran 2005 10:19 tarihinde demiş ki: bende düşünüyorum ama çevremdekiler kestirme diyor.. şöle 2 ya da 3 e mi wursam acaba..? Kazıtmadıkça saçların gürleşmesinde pek etkisi olmuyor :([signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 banyo süresi ve kurutma olayı çok gıcık gerçekten. bazen çok zor kuruyor, fön yapıncada bka dönüyor. 1 saat kurutmakla uğraş.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hayatım boyunca hep kısa saçlı olmuşumdur en fazla 3 numara hesabı. Liseyi bitirdiğimde bir bezginlik ve salınma duygusuyla uzattım bende.Ama işin komiği ben hep saçlarımı düz sanırdım 18 yaşımdan sonra aslında saçlarımın böyle dalgalı kıvır kıvır olduğunu öğrendim :P 1.5 sene uzatınca haliyle omuz hizasını geçti millet soruyodu fön mü çekiyosun saçlara diyo lol şaka maka saçlar böyle kıvır kıvırdı.Özledim ben saçlarımı :([signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 uzun saç zahmetli olmasının yanında güzel bence...evet ; tatilden dolayı saçları koyuverenlerdenim :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 saçlarımı asla kısa kestirmem, hele kendim hiç kesmem. tamamiyle bana ters bi durum yani =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Zopik, 19 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki: said: Zagg, 19 Haziran 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: Zopik, 19 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Walla 20 cm kadar kestim şimdi omuzlarımda işte .. eheh Kestin.. evet kendim kestim. üşeniyorum berbere kuaföre gitmeye. ben burdan sunu anamistim,yani omuzlarina kadar sacin war hala ,bu kisa mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi buluşmaya saçı uzun gelmiştin dimi...of yazık etmişin...resim yokmu konuda yoksa ben mi göremedim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi buluşmaya saçı uzun gelmiştin dimi...of yazık etmişin...resim yokmu konuda yoksa ben mi göremedim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: tashmoo, 19 Haziran 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ...ben burdan sunu anamistim,yani omuzlarina kadar sacin war hala ,bu kisa mi oluyo? eskisine göre kısa oluyor. nerden baksan bi 20 cm kadar kestim çünkü. [Bu mesaj Zopik tarafından 19 Haziran 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Mandoo, 19 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki: abi buluşmaya saçı uzun gelmiştin dimi...of yazık etmişin...resim yokmu konuda yoksa ben mi göremedim? evet uzundu saçlarım. resim yok koymadım çünkü bende de yok :) harbiden yazık oldu ama söylediğim sebeplerden dolayı cidden çekilmiyor. şu andaki haline de çok gıcık olmaya başladım. ya biraz daha değiştiricem ya da 4-5 cm'e indiricem saçlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla ben de kestirdim böle kıssacık ,oğlan tırası pek rahat kız arkadaslara tavsie ederim (erkekler zaten nası bi rahatlık oldugunu bilirler)[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Oglan traşı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benım omuzlarımı biraz geçiyor, en az yarım saat kurutmakla geçiyor. yorucu ve sıkıcı gerçekten. 5-10 cm daha uzasa ne yaparız artık :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar