muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Abi Sevdigin bi kız Kalkıp Hayır istemiyorum diyince cok kotu oluyorsun inan bana.Bir kere yaşasamda ilk teklifimdi Cok kotu bişi.Güvenim var korkumda var ne biliyim.Yarın gelirse deniyim bi[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sevişelim Plz :) Anlamadıgım şey off yüzüne bakınca Konuşamıyorum ama ne biliyim.bole msn den telden fln Dok dok icimi Rahatlarım ki , msn den Cok kız kafaladım sayısı haddi hesabı yok webcam acıyoruz karsılıklı ama yazışıyoruz boyle.işte off nedir acaba.[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Merhaba Muratty..Daha doğrusu iyi geceler.. :) Neden bu kadar acele ediyorsun anlamadım. Sonuçta kız senin mekanına sürekli geliyor. Ve orası senin mekanın. Kendine güven biraz ve acele etme. Eğer senden hoslanıyorsa, beyeniyorsa mutlaka sana bunu belli eder. En azından hareketlerinden anlarsın. Simdi sen kıza vurulmuşsun, hadi hemen olsun istiyorsun. Biraz sabret.. Kız senin ortamına ' cafeye ' yine geldiginde biraz centilmence yaklasırsın. Bisey icer misiniz, orada rahat mısınız? gibilerinden güzel sorular sorarsın. Kız da anlar yani eşek değil. O zaman bi elektriklenme olur. Acele edersen kız ürkebilir. Onun da karar vermesine zaman tanımalısın. Ondan sonra kız seninle konusmak ister zaten. Güzelce konusup sohbet edersiniz. Sen de onun duygularından emin oldugun zaman teklifini yaparsın. Kendine güven dostum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 heheh diyoruz ki bi tarafımız sağlamsa gerçek hayatta kafalayalım kafalatalım ama benim kendimi inandırdığım bişie oldu ki gerçekten rahatlığı 1 kere oturtmayı dene sonrası geliyor. ya eskiden çok eskiden kızların yanında böle az ağır rolü keserdim falan ama bi ark vardı benim yavşağın teki inanamadığım bi şekilde adam vücudundaki kılları temizleme konusuyla taş gibi bir hatunu kaldırdı(haliyle bende arkadaşını) ama inanılmaz bir konuşmaydı -ya bilmemne sen kolyukaltını jiletlemi alıyorsun?? -(kız afallar.sonrasında) evet de ne alakası var?? -ya ne biliyim böle çok pürüzsüz görünüyorsun tertemiz çok güzel!! -(kız hafiften yumuşar) teşekkürler.... takip eden 1 hafta içinde genital bölgelere kadar geldiler. BENCE sonuç => rahatlıkla elde edilir :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: muratty, 20 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki: Sevişelim Plz :) Anlamadıgım şey off yüzüne bakınca Konuşamıyorum ama ne biliyim.bole msn den telden fln Dok dok icimi Rahatlarım ki , msn den Cok kız kafaladım sayısı haddi hesabı yok webcam acıyoruz karsılıklı ama yazışıyoruz boyle.işte off nedir acaba. Msn de herkes rahat konusur. Önemli olan gerçek hayatta rahat olabilmek. Sürekli msn de konusup antisosyal bir varlık mı olmak istiyorsun. Kendine güven yaa! Kızlar msn de telefondaki olayları pek ciddiye almazlar kardesim. Karşısına gecip, kendini gösterdin mi, o zaman seninle arkadaslık yapmak isterler. Ayrıca biraz da rahat ol. Ucunda ölüm yok ki. Eğer reddederse baska birisini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yukardaki taktigi uygulasammıa caba :D yok yok asla :yapma: da işte Bekliyim ben en azından birasdaha[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hehe ben gözlerimle görmesem inanmazdım kesinlikle ama gördüm ne yazıkki ama benim tötüm hala yemedi böle bişie yapmayı.:D kendine güven ya dananın kuyruğuda kopsun en kötüsü "olsun ya herif cesaretliymiş "der kız (oke yalan oldu ıyyghg ne salça herif ya yada ben onun arkadşına aşıktım diyebilir)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar