Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cable modem

Aramis

Öne çıkan mesajlar

surfboard sb3100 var bende fakat sanirim modemde bir sorun var.1 haftadir net kendi kendine gidiyo.Teknik destegi aradim bi kac sefer test modemi yolladilar 2 3 gundur kullaniyorum.oda surfboard sb3100.Ve net gidip gelmiyor.Yani sanirim modemde bir sorun var.Simdi ben yeni modem alicam ama artik surfboard satilmiyormus.netmaster sanirim artik.Hangi modem daha iyi hangisi daha az sorun cikarir 4 5 senedir surboard modemden bi kere bile sikayetim olmadi.sizce hangisini almaliyim?surfboard 2.el olma ihtimali yuksek olucak tabikii.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
benimki motorola surfboard dı zamanında 3-4ay kullanmıştım sonra adsl e geçince odamda ozamandan beri duruyor
temiz en ufak sorunu yoktu valla cillop halde :)
istanbula gidince fln resmini çekerim, modeli ıvırı zıvırı yazarım istersen ( bu cuma günü, 25 haziran )

sen nekadar vermeyi düşünüyosun modeme hehe
fiyat cazip gelirse düşünürüm satmayı baya para vermiştim zamanında içim gitmişti :P
150-180 m civarı mı neydi hehe[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Surfboard SB4200 var bende adslye geçtim istersen satabilirim kutusu herşeyi duruyo gayet iyi durumda. bayada uygun fiyata satarım yani haberin olsun.
msn : [email protected] :) yada özel mesaj atabilirsin[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...