Aramis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 surfboard sb3100 var bende fakat sanirim modemde bir sorun var.1 haftadir net kendi kendine gidiyo.Teknik destegi aradim bi kac sefer test modemi yolladilar 2 3 gundur kullaniyorum.oda surfboard sb3100.Ve net gidip gelmiyor.Yani sanirim modemde bir sorun var.Simdi ben yeni modem alicam ama artik surfboard satilmiyormus.netmaster sanirim artik.Hangi modem daha iyi hangisi daha az sorun cikarir 4 5 senedir surboard modemden bi kere bile sikayetim olmadi.sizce hangisini almaliyim?surfboard 2.el olma ihtimali yuksek olucak tabikii.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benimki motorola surfboard dı zamanında 3-4ay kullanmıştım sonra adsl e geçince odamda ozamandan beri duruyor temiz en ufak sorunu yoktu valla cillop halde :) istanbula gidince fln resmini çekerim, modeli ıvırı zıvırı yazarım istersen ( bu cuma günü, 25 haziran ) sen nekadar vermeyi düşünüyosun modeme hehe fiyat cazip gelirse düşünürüm satmayı baya para vermiştim zamanında içim gitmişti :P 150-180 m civarı mı neydi hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Surfboard SB4200 var bende adslye geçtim istersen satabilirim kutusu herşeyi duruyo gayet iyi durumda. bayada uygun fiyata satarım yani haberin olsun. msn : [email protected] :) yada özel mesaj atabilirsin[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar