cna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Dwarf Hunter olur mu hiç ya ? Yrnki sınavdan sonra whisper atarım takılırız beraber nickim Sileru lvl 13 druid um[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Burning legion da dwarf hunter ım nick Aveho msj atarsınız yazan arkadasları ekledim ben listeme hepinize tesekkürler[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben oyunda elayıns rus çarıyım![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: jahnn, 18 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Dwarf Hunter olur mu hiç ya ? Yrnki sınavdan sonra whisper atarım takılırız beraber nickim Sileru lvl 13 druid um bknz wow intro[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: grelynx, 19 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki: said: jahnn, 18 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Dwarf Hunter olur mu hiç ya ? Yrnki sınavdan sonra whisper atarım takılırız beraber nickim Sileru lvl 13 druid um bknz wow intro introya bakmaya ne hacet fıstık gibi olur acaip memnunum bi ayı bi leopar tameledim takılıom ikisiyle biras para kasayım 3. arkadasımıda alcam yanıma :p gene söliim warsa tanısıp kaynasıp takılmak isteyen Aveho bi mesaj gecin bana[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar