Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sonunda tüm sorunlarımı halledip basladım night elf hunter actım burning legionda oynayan level dengim night elf arıyorum level 8 im su an neyse whisper atarsınız Sanies nick coğu zaman oyundayım[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yahu sözde birlikte başlıcaktık ben hala orji cd bekliom oof of adam açtı farkı ya[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 üzülme yahu hemen yaparsın lvl 8 yetişirsin. valla benim 2. char var warrior lvl 13 14 falan ama hiç oynamıyorum ona su sıralar. ama girersem eklerim friend list e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 saol walla yalnız yalnız dolanmak sıktı yaw misancım nie öle dion 10 günlük olayı yapamadık ama cd bulacaz isallah sora istersen yeniden baslarız :P[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ehueh doğru zaten bu adamın 8 lvl yaptığı zamanda ben 15 yaparım:P[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sen boşver yeniden başlamayı ben yakalrım seni nede olsa hem cuma günü finallerimde bitio:D ozaman gör bakalım ehueha[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sen neree yakıon bee önce bi cd nasıl muhafaza edilir ören cd yi kırmasan beraber oynardık ahhh ahhh :([signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ne hunter ha :) iyi şanslar ne diim :D[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 birlikte olacağımız günler yakın:P (e insanı uyku tutmaz ve gecenin 4ünde napayım diye düşünürse ve paticiğe bakıyım biraz derse böyle saçmasapan şeyler yazar:D)[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hunter oynayıp oyundan sogumayın dakka 1 gol 1..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hunter oynadi die nie bezsinki? lol[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hakaten hunter gayet zevkli bence eğlenceli bi char bide yanımda birileri olsa daha zevkli olcak ama napalım artık server acılınca yanımıza kedi köpek alırız[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: kath, 15 Haziran 2005 07:00 tarihinde demiş ki: hunter oynayıp oyundan sogumayın dakka 1 gol 1.. valla arkadaşım bence kendin oyundan nası zevk alıosan öyle oynamalısın...böyle ben hayvanlarla haşır neşir olurum doğada gezerim falan diyorsaan ve wowu ego tatmini için değilde role play yaparak zevk almak için oynuyorsan sevdiğin karakteri seç sorun olmaz...[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer [Bu mesaj misanthropehus tarafından 15 Haziran 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eküri ftw[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eküri ftw ne yaa neyse gene senin abzürd terimlerinden dir[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 druid acin druid:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 wow oynuo imzaya bak Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 illa bisilere b.. atacan haa amma mız mız adamsın imzada deişir gülüm nedir yani...[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 olm grry ne alaka sen horde musun başka serverlarda?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 twilight's hammer da shamanım war :)[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: kath, 15 Haziran 2005 07:00 tarihinde demiş ki: hunter oynayıp oyundan sogumayın dakka 1 gol 1.. Hunter kadar zevkli race var mi yaw?!? Tek basina zevkle oynayabilecegin ve questleri tek basina diger racelere gore kolaylikla yapabilecegin yegane irk hunter bence.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leandros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben burning legionda dwarf hunter charımla oynuom bugün başladım kasmaya LvL6 şuan 1 güne kalmaz 12-13 olur zaten walla yalnız geçmio zaman yaa böle kafa dengi hoş muabbet lvl kasmaktan çok eğlenmek için oynayan arkadaşlar varsa veya guildte olabilir ben burdayım yani:)[signature][hline]server:Draenor name:Lothien class:human paladin server:Burning Legion name:Gormon class:dwarf hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Crane, 16 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: said: kath, 15 Haziran 2005 07:00 tarihinde demiş ki: hunter oynayıp oyundan sogumayın dakka 1 gol 1.. Hunter kadar zevkli race var mi yaw?!? Tek basina zevkle oynayabilecegin ve questleri tek basina diger racelere gore kolaylikla yapabilecegin yegane irk hunter bence. hunter bi ırk değil yalnız[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 neden olmasın ehuheu:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Alliance... ... .. .[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar