HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: jankis, 02 May 2003 18:16 tarihinde demiş ki: getircekler anathema ile opeth i kim suckx kim rocks görecen dogi =)[hline]so much to live for so much to die for yawas getirsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Hehe bilmem kaç sene önce kılabır vede alternatif tayfaya kaliteli müzük festivali yapacaz diye woodstock tadında eylem mantığıyla başlatılmış içi boş festival. Sinirlendirdiler beni durup dururken. Bu güne kadar yediler bu sene son olacak iddia ediyorum çünkü dibe vurmuş bir kadro bu seneki Adı geçen ve gelmeyen (büyük bir kısmı geyik olmak ile beraber organizasyonda cart oldu curt oldu gibi bahanelerin tamamı yalandır bu arada. Bu gruplar arasında tercih yapma meselesidir) gruplar şöyle: Opeth (ulan getirseler şaşardım zaten) Anathema (hehe) Katatonia My Dying Bride Queensryche Bravo tam liste açıklanmış bu grupları bırak yakın bir grup bile yok (Gathering demeyin değil)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: SadButcher, 07 May 2003 10:28 tarihinde demiş ki: Opeth (ulan getirseler şaşardım zaten) Anathema (hehe) Katatonia My Dying Bride Queensryche Bravo tam liste açıklanmış bu grupları bırak yakın bir grup bile yok (Gathering demeyin değil)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör yaf yapmayın h2000'de opeth'in katatonia'nın işi ne? keşke daha değişik türlere özgü festivaller(wacken veya woodstock gibi..) de olsa ama h2000 alternative ağırlıklı.opeth fln bekleyen var mı bilmiyorum ama beklemesin varsa:)[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Hiç Antisilence dinleme fırsatınız oldumu diye sorucam netekim kendileri bu festivelin alternatif olduğu gözönünde bulundurulursa İstanbul il sınırlarına dahi giremezler.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 festival sadece alternative den oluşmuyo arkadaşlar genel kanı alternative müzik ağırlıklı olsa da anathema yı getirmeyi düşünmeleri bile (ki gerçekten öyle tanıdık organizatörler var gelicek diyolar) ama gelmese de sonuçta alternative in dışına çıkabileceklerini gösterir o yüzden kesin şeyler atıp tutmaktan kaçınalım yok bu grup gelemez vs diye :P[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ehm... ehm... hazir... jankis... h2000 suuuuuuuuuuucccccccckkkkkkkkssssssssss donkey balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 opeth veya katatonia gelmediği sürece adımı bile atmam ki öyle gözüküo neden metal festivali yok peehhh[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben almanya da mı yaşıyorum ?[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hadi almanyaya gidelim forumca[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben avusturya'ya gidince ziyaretime gelirsiniz birlikte gideriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 beyler bide şu yönden bakın en azından yapılıyor böyle bişi.Hiç yapılmayabilirdi yani en azından insanlar 3-4 günlüğüne toplanıyolar ayrı bi ortam değişik bi deneyim.......[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Anathema gelsin valla bir hafta önceden kamp kurarım orda :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=192873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 valla açlıktan ölmüştüm geçen sene de sahilinb yanında yaparlarsa bhok olur içen zurna olanlar denize felan girip bogulularr felan. Zaten bir konser mi ne varmış orada iptal etmişler felan kötü bir yer bence sarıyer daha iyi olabilirdi[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 çok boş çıktı bu seneki ya :([hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben ister istemez gidiorum :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 starsailor eyvallah baya severim .. the gathering bikaç şarkısını bilirim gerisi de kalite türk gruplar çekilmez 3 gün bi teklif gelmedikçe ehe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 beni kuzenlerim çaırdı gel die. ii dedim. hmm ama şimdi rock the nations a da gitmem lazım. napıcaımı şaşırdım :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 para boksa ikisine de git .. bende para yok gitmeyecem :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sorun da o. bana kalsa sadece 1 ine giderim de. kuzenlere sormadım biletin parasını wericek miyim wermicek miyim die. bizde war geliomusun dediler, sormadım para wericek miyim die sorucam bi ara :p wermiosam oburune de para werip giderim heha. olmadı annem bu yaz kafana gore eglen demişti(öss oncesi) ondan alırım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 çağataydan borç al jankis nasıl olsa para içinde yüzüyor adam[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Prawler, 29 May 2003 21:28 tarihinde demiş ki: çağataydan borç al jankis nasıl olsa para içinde yüzüyor adam[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] lol ataköy burjuvası tea-tay[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 tea party getirsinler :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 apathyyy lullaby manyak tatlı bi şarkı eah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben gelirim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sanirim topicin ana fikri olan h2000'in her daim emdigi gercegini herkez anlamistir...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar