jankis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 ben bu sefer kaçırmak istemiyorum .. placebo geliyo sölentileri işallah balon değildir mor ve ötesini de kal da dinleyemezsem yine burası olsun bi de şu meşur ortamı görelim bakalım :p sizin geliyo diye bildiğiniz başka grup weya insan kimler war ?[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 korn gelsin bende gelirim :)[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 başlıktaki 2 yerine 3 koy o zamana kornu beklersin :P[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Ya ne zevk alıyorsunuz korndan anlamıyorum ki; gelsinler sırf meraktan gidicem adamların sahne performansları için.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 bedawa popkorn dağıtıyolar diye duydum ben ondan gidicem dağıtmıyolarsa bilet parası içimde patlar[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 sahne rule.. o pisko herifi görmek hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 head in saclari icin giderim ehe[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 placebo geldi şu ana kdr gelmemiş bi grup gelsin ilk seneki güzeldi dier 2 festivalde baya bi sorun yaşandı inşallah yine olmaz[hline][b][i]-->Four String Magic<-- [b]Yapabilen yapar, yapamayan öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Wacken'a gidelim birakin h2000 falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 doğu yücelden haberler war my dying bride ın geleceğinin kesinleştiğini söylemiş ayrıca gelen gruplar arasında opeth, symphony-x de warmışş allam doruysa ya doruysa üff daa mütişi anca anathema olabilirdi sanırım[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 şimdilik starsailor ve the gathering kesinleşti ama çok gitmem için sebep oluşturacak kadar iyi grup yok ortada ehe yani çalacak grup anathema söylentileri baya kuvvetli bekleyelim görelim bakalım[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: Silthanas, 01 May 2003 19:05 tarihinde demiş ki: Arcane bak pop-korn veriyolarmis bedava..gidebilirsin =P[hline]Aslan gibi E$$ekler... lol be kızcak şimdi :P[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 pöh bu seneki söylentiler tamamen fos çıktı.Önce dedikodular Cure ile açıldı o yattı,sonra Placebo Eylül'e sarktı sanırım...Starsailor bu senenin ana grubuysa iyi zarar edeceklerdir...Ayrıca alternative olduğu iddia edilen festivale Hard-Rock stage açmanın mantığı nedir anlamış değilim...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Cure gelmiyomu ya öyle duymuştum ben?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bunun mantIkla ne alakasi var?Adamlar seyirci cekmeye calIsIyor , butun gruplar savash nedeniyle iptal ettiler tek tek anlasmalarInI.Sadece starsailor ve Gathering kaldiki , adamlar bir sekilde seyirci cekmek zorunda festivale..Ha bana sorarsan ole bi festivalin icine metal muzik hic bulastirilmamali ama yapabilecekleri bashka birsey yokh..PlaceBo zaten h2000 e gelmiyordu.O ap ayri bir konser..Ayrica onumuzdeki 1-2 ay iicnde bashka gruplarda gelicek , bashka organizatorlerin cabalariyla..Cure shu an icin festivale gelmiyor, belki ilerleyen tarihlerde ayrica bir Cure konseri ihtimali var.. [Bu mesaj DamienThorne tarafından 01 May 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: DamienThorne, 01 May 2003 19:46 tarihinde demiş ki: Bunun mantIkla ne alakasi var?Adamlar seyirci cekmeye calIsIyor , butun gruplar savash nedeniyle iptal ettiler tek tek anlasmalarInI.Sadece starsailor ve Gathering kaldiki , adamlar bir sekilde seyirci cekmek zorunda festivale..Ha bana sorarsan ole bi festivalin icine metal muzik hic bulastirilmamali ama yapabilecekleri bashka birsey yokh..PlaceBo zaten h2000 e gelmiyordu.O ap ayri bir konser..Ayrica onumuzdeki 1-2 ay iicnde bashka gruplarda gelicek , bashka organizatorlerin cabalariyla..Cure shu an icin festivale gelmiyor, belki ilerleyen tarihlerde ayrica bir Cure konseri ihtimali var.. [Bu mesaj DamienThorne tarafından 01 May 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Ömerli zaten dar bir yerdi bu yüzden çadırlardaki sesler sürekli karışıyordu.Bir çadır daha eklenince iyice çorba olur diye düşünmüştüm ama başka yerdeymiş bu seneki...Ayrıca Cure için Robert Smith'in ağzından official açıklama olduğu bile söylenmişti(ki o zamanlar da savaş söylentileri vardı)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bu sene nerdeki festival ?[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Sarıyer Demirciköy[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 baktım şimdi siteden evet dumurum nere ki ora güzel bi yer mi bare[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 sahil ve ağçlik biyer diyolar gidenler[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Güzelden ziyade daha önemlisi yeterince büyük mü?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 karadeniz kıyısında diye duydum[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 soyle diorumki "h2000 sucks" walla inanmiosun jankis ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 getircekler anathema ile opeth i kim suckx kim rocks görecen dogi =)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ilgimi çeken bi grup gelmediği için düşünmedim hiç h2000'i. ANA SAHNE : Starsailor Rubin Steiner Quartet Flavor Flav of Public Enemy Athena Vega Koray Candemir Replikas Nefret feat. Ceza & Dr. Fuchs DANCE TENT Leon Roberts aka UBU (Shaboom Records,UK) Ignas I.V (Atari Promotions,LT) Frederick Landier Chus (Stereo Productions,ES) Flash Brothers (Bedrock Records, UK) HARD TIMES The Gathering Radical Noise Ascraeus Antisilence Comma Cidesphere In Spite Demo Stage'de yer alacak gruplar 15 Mayıs'tan sonra açıklanacaktır. athena,vega,comma,antisilence gibi yerli gruplar varken the climb niye yok diye düşünmeden edemiyorum..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar