Depressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkadaşlar sizlerden slow yemek müziği önerileri bekliyorum.Ne akdar çok olursa o kadar iyi olur.bes cd hazırlıcam ve haftanın her günü aytrı bi tanesini yazacağım.enstrumental olur klasiklerden olur.kısacası hafif olan her türlü parça olabilir.şimdiden sağolun.[signature][hline]Our time has come...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Black - Wonderful Life bununla başladık daha yazarım :9[signature][hline]chuck!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bilimum phil collins şarkıları[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ayrıca Sting'in The Police zamanındaki bütün parçaları...[signature][hline]chuck!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 chris de burgh'de çok güzeldir, hele when i think of you şarkısı insanı aşkkolik yapar[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Chris De Burgh - Missing You da hoştur gayet...[signature][hline]chuck!
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çok güsel gidiosunuz arkadaşlar.devam lütfen ne kadar çok şarkı o kadar çok cd ^^[signature][hline]Our time has come...
helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 vanessa mae- bütün albümleri hem klasikleri yeniden yorumlar hem de kendine ait parçaları vardır..denemelisiniz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 elvis presley - it's now or never elvis presley - my way elvis presley - are you lonesome tonight frederric chopin - nocturne for violin and piano pink floyd - more blues mozart - 4th bach - air schubert - rosamunde[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Zevkine uyarmı bilmiyorum ama ben yerken Paula Cole - Feelin' Love dinlemekten zevk alıyorum. Biraz erotik kaçabilir ama.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Chris Isaak - bilimum şarkıları... Al Di Meola - bilimum şarkıları...[signature][hline]chuck!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sonracığıma elvis presley-i can't help falling in love with you ub40 de fena değildir, yemekli yerde sıkça çalınır. biraz daha pop lazım olursa, michelle branch de cok güzel gider. biraz daha ağırbaşlı olsun dersen nick cave den vazgeçmiceksin, kesinlikle mükemmel, nick cave den wonderful life, people aint no good, death is not the end, into my arms, love letter birde cok bilinen kylie minogue düeti where wild roses grow cok harika gidecektir, ayrıetten bu zat-ı aşmışı harbiye de canlı izleme şansına da eriştim evet tapıyorm adama, hayır gay değilim :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hafif pop diyorsan Enigma'nın tüm şarkıları Dido'nun bilimum şarkıları... 10000 Maniacs - More Than This...bunun Enya coverı da gayet hoştur , ikisini de indir derim :)[signature][hline]chuck!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ehe romantik patiler olduk çıktık :P[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 erma franklin - piece of my heart wilson pickett - in the midnight hour etta james - i'd rather go blind little milton - stormy monday fontella bass - rescue me dobie gray - drift away fleetwood mac - need your love so bad ben e king - stand by me the allman brothers band - soul shine elton john - tiny dancer cat stevens - wild world (de hepsi işini görür cat stevensların) şimdilik bunlar geldi aklıma daha geldikçe yazarım..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Eryn_Lasgalen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nostaljik bişiler dersen: Michel Fugain - Une belle Histoire Anne Marie David - Tu te reconnaitres sever misin bilmiyorum ama romantik ortamlara iyi gider. ne de olsa fransızca...
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Frank Sinatra - Something stupid =)[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b]
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 daha başka hmmph: sade-bilimum albümleri çok güzeldir, lovers rock albümü hele hele desree-bu bayanın da çok güzel yavaş parçaları var, hele romeo and juliet'in soundtrack'inden kissing you parçası bitirir beni :) jane birkin-bu da bir başka aşmış hatun :) tam akşam yemeklik caz söyler kendisi, hastasıyımdır :) Birde Jane Birkin & Serge Gainsbourg-Je T'aime Moi Non Plus eskilerin vazgeçilmez parçası, kesinlikle konulmalı cd ye. Ha birde kimin söylediğini unuttum ama eskilerden "Portofino" diye bi parça vardır, bir başka klasiktir...[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yine biraz daha pop istersen sophie zalmani-i'll remember you[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 belki Opeth - Benighted ve Dark Tranquility - Mine Is The Grandeur :P bi bak beğenmezsen silersin... Chris De Burgh - Lady In Red Zerrin Özer - O Yaz Suat Suna - Hasret Fenerleri Natalie Imbruglia - Torn bilimum Celine Dion şarkıları bilimum A-HA şarkıları aralarda biraz hareketli şarkılar da var , istediklerini koyarsın :)[signature][hline]chuck!
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çok tşk ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz hepinizin ellerine sağlık :)[signature][hline]Our time has come...
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 louis armstrong - kiss of fire freddie mercury - exercises in free love elvis costello - she[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Opeth-Ending Credits[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aa bak louis armstrong nasıl unutmuşuz, bi pc gençliği olcaz fallout tan a kiss to build a dream on yazmıcaz :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Opeth - To Bid You Farewell diyorum ama sonlara doğru sapıtır biraz :9 ayrıca Opeth - Hope Leaves ve Weakness de olabilir...[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar