Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek müzikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sizlerden slow yemek müziği önerileri bekliyorum.Ne akdar çok olursa o kadar iyi olur.bes cd hazırlıcam ve haftanın her günü aytrı bi tanesini yazacağım.enstrumental olur klasiklerden olur.kısacası hafif olan her türlü parça olabilir.şimdiden sağolun.[signature][hline]Our time has come...
Mesaj tarihi:
vanessa mae- bütün albümleri

hem klasikleri yeniden yorumlar hem de kendine ait parçaları vardır..denemelisiniz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
elvis presley - it's now or never
elvis presley - my way
elvis presley - are you lonesome tonight
frederric chopin - nocturne for violin and piano
pink floyd - more blues
mozart - 4th
bach - air
schubert - rosamunde[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Zevkine uyarmı bilmiyorum ama ben yerken Paula Cole - Feelin' Love dinlemekten zevk alıyorum. Biraz erotik kaçabilir ama.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
sonracığıma
elvis presley-i can't help falling in love with you
ub40 de fena değildir, yemekli yerde sıkça çalınır.
biraz daha pop lazım olursa, michelle branch de cok güzel gider. biraz daha ağırbaşlı olsun dersen nick cave den vazgeçmiceksin, kesinlikle mükemmel, nick cave den wonderful life, people aint no good, death is not the end, into my arms, love letter birde cok bilinen kylie minogue düeti where wild roses grow cok harika gidecektir, ayrıetten bu zat-ı aşmışı harbiye de canlı izleme şansına da eriştim evet tapıyorm adama, hayır gay değilim :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
hafif pop diyorsan Enigma'nın tüm şarkıları
Dido'nun bilimum şarkıları...

10000 Maniacs - More Than This...bunun Enya coverı da gayet hoştur , ikisini de indir derim :)[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
erma franklin - piece of my heart
wilson pickett - in the midnight hour
etta james - i'd rather go blind
little milton - stormy monday
fontella bass - rescue me
dobie gray - drift away
fleetwood mac - need your love so bad
ben e king - stand by me
the allman brothers band - soul shine
elton john - tiny dancer
cat stevens - wild world (de hepsi işini görür cat stevensların)

şimdilik bunlar geldi aklıma daha geldikçe yazarım..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
daha başka hmmph:
sade-bilimum albümleri çok güzeldir, lovers rock albümü hele hele
desree-bu bayanın da çok güzel yavaş parçaları var, hele romeo and juliet'in soundtrack'inden kissing you parçası bitirir beni :)
jane birkin-bu da bir başka aşmış hatun :) tam akşam yemeklik caz söyler kendisi, hastasıyımdır :)
Birde Jane Birkin & Serge Gainsbourg-Je T'aime Moi Non Plus eskilerin vazgeçilmez parçası, kesinlikle konulmalı cd ye.
Ha birde kimin söylediğini unuttum ama eskilerden "Portofino" diye bi parça vardır, bir başka klasiktir...[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
belki Opeth - Benighted ve Dark Tranquility - Mine Is The Grandeur :P bi bak beğenmezsen silersin...

Chris De Burgh - Lady In Red
Zerrin Özer - O Yaz
Suat Suna - Hasret Fenerleri
Natalie Imbruglia - Torn
bilimum Celine Dion şarkıları
bilimum A-HA şarkıları

aralarda biraz hareketli şarkılar da var , istediklerini koyarsın :)[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
louis armstrong - kiss of fire
freddie mercury - exercises in free love
elvis costello - she[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
  • Yeni Oluştur...