Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Mevzunuz Nasıldı ?

muratty

Öne çıkan mesajlar

ya allah kahretsin 280 alınıcak sınavdan mal gibi 260 aldım!!!!!!

beter durumdayım wildpervert la içtik az önce!.. matematikten 2 tane fenden 3-5 arasında o kadar aptal hatam var ki benişmle konrtol etsaeydiniz kesin dayak yerdim neyse kısmette bu varmış gidicez artık istemediğimiz bi yere!!!...[signature][hline]"did you see my butt??"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 19 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
istanbula gel derim , özellere gitme vercekleri paralara kanma gelebiliyorsan boğaziçine gel, itü bıyıklı kız kaynıyor

auhahu itüde kızmı var yahu :) özellikle itü makinede 10 erkeğe 1 erkek düşüyor ona göre.
Bence de puan tutuyorsa mutlaka boğaziçi işletme yaz.Boğaziçindeki pati nüfusunu arttıralım :P[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xarion, 20 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
baba komiksiniz ya onda kişinin hayatlarından belki 1 senenin boşa gittiği ve belki 1 senenin daha boşa gideceği bi konu hakkında espri yapıp kafa buluyosunuz allah size yaşatmasın işallah ne diyim!..
bana mı diyorsun ? ..
yaşattı Allah zaten bu sabat 9.30 ile 12.30 arasında yaşadım şahsen.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...