geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yürü beya.. Nasaya girersin sen :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Head, 19 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki: okul puanı dahil. ezique.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya allah kahretsin 280 alınıcak sınavdan mal gibi 260 aldım!!!!!! beter durumdayım wildpervert la içtik az önce!.. matematikten 2 tane fenden 3-5 arasında o kadar aptal hatam var ki benişmle konrtol etsaeydiniz kesin dayak yerdim neyse kısmette bu varmış gidicez artık istemediğimiz bi yere!!!...[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: kingpin, 19 Haziran 2005 19:18 tarihinde demiş ki: said: metboy, 19 Haziran 2005 18:21 tarihinde demiş ki: 289 civarlarında birşeyler bekliyorum. ham mı bu? evet :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Adres? diye bir espri yapılabilirdi aslında ama işim yok össyle. Edit: Yeni mesaj gelir diye quote yaptım da gelmemiş.[signature][hline] [Bu mesaj elvyn tarafından 20 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yok özelden atıcak o bana :p bombalıcam.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 baba komiksiniz ya onda kişinin hayatlarından belki 1 senenin boşa gittiği ve belki 1 senenin daha boşa gideceği bi konu hakkında espri yapıp kafa buluyosunuz allah size yaşatmasın işallah ne diyim!..[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Prawler, 19 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki: istanbula gel derim , özellere gitme vercekleri paralara kanma gelebiliyorsan boğaziçine gel, itü bıyıklı kız kaynıyor auhahu itüde kızmı var yahu :) özellikle itü makinede 10 erkeğe 1 erkek düşüyor ona göre. Bence de puan tutuyorsa mutlaka boğaziçi işletme yaz.Boğaziçindeki pati nüfusunu arttıralım :P[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: xarion, 20 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki: baba komiksiniz ya onda kişinin hayatlarından belki 1 senenin boşa gittiği ve belki 1 senenin daha boşa gideceği bi konu hakkında espri yapıp kafa buluyosunuz allah size yaşatmasın işallah ne diyim!.. bana mı diyorsun ? .. yaşattı Allah zaten bu sabat 9.30 ile 12.30 arasında yaşadım şahsen.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar