Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ooo çok ii ozman basitse..tabi sana görede basit olabilir. başkasına zor[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bana basitse herkese basittir bence stress yapmadılarsa tüm pati kardeşlerimiz hakkkından gelmiştir sınavın.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sheref Sevindim.Tebrikler Kardeş.[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ciddi Derecede Sevindim.90 dk da 90 sonru Kadar kolay ise Offf be super olmuş.Herkezi Universiteye Bekleriz.9 Eylul Buyrun Pati Toplantısına bekleriz :lol:[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok çalışmadım ama ist dışı bi yerler kazanırım büyük ihtimal. türkçeler feci baydı herhalde 15-20 sayfa kitaba bedeldi paragraf soruları matematikte aslında zor değildi ama ben 7 aydır üslü-köklü sayılara modlara falan bakmadığım için unutmuşum hehe.. Fizik bana feci kolay geldi nedense ki öss'ye en son diyorum işte 7 ay önce falan çalışıyordum 16 fizik falan yaptım min 13 net bekliyom.. kimya-bio falan pek bakmadım.. yani seneye hafta içine giriyorum ama başarısız oldum denemez.. hafta içi ciddi kasıp iyi bi yerlere girmem lazim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Herkez ortam çocugu olmuş :) evinizde oturun yani.. ne otramı aman öss geçti ortam yapalım :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 İlk haberi aldım hauhauah oh bea rahatladım cok güzel geçmiş :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yalnız kolay diye kesin kazanırım diye düşünmeyin. Kolaysa herkese kolaydır. Tercihlerde, taban puanlarıda ona göre değişecek..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tabanmış tavanmış beni bağlamaz ben girerim :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
mono Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 pardon benim anlam veremedigim bisi vardi `yazinsal` NE DEMEKTIR??? turkce sorularinda bu kelimeden BOOOOOOLcana mevcuttu. sanki `written` dan kirma geldi... onun disinda herkese tabi gecmis olsun :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills*
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla 3. kez girdim.yorumlarım: önceki 2 girişime göre (geçen sene ve önceki sene) matematik kolaydı geometri biraz daha zordu fizik kolaydı kimya baya zordu biyolojiyi hiçbir zaman kolay veya zor diyebilecek kadar bilemedim yorum yok lol türkçe daha zor muydu kolay mıydı diye birşey diyemiyorum zira zor hali de limitli.bana aynı gibi geldi paragrafların daha çok beyin yormasına rağmen. sözelin geri kalanında felsefe dışında bir fark göremedim felsefe de bi kaç tane yorum sorusu değil de ciddi felsefi sorusu olan soru vardı. sınav genel kaideyi bozmadı: öss çalışana kolay olan bi olay.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 seref bi yeri tutturursa kafamı keserim azılı o :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 @mono sana katılıyorum o yazınsal kelimesini yanlış mı okuyorum diye defalarca baktım :) @Mavi görüşicez janim :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Valla sınavlar biti. Cidden sevindim onlar adına sevindim öyle birşey.[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ulan keşke ben girseydim öf şimdi onlar rahatladı ulan :([signature][hline]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 zuahauhz benim s1nav süfer geçti valla hiç zoranmadm diebilirim:D[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 onlar rahatladı , bidahaki sene "olm bak şöle şöle yap" tarzında konuşacaklar ki hiç sevmem :9[signature][hline]chuck!
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Felsefe sorularini yaparken turkce paragraf sorusu niyetine yaptim daha once boyle felsefe sorusu gormemistim sanki :/[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım, Ve sonra sabırla beklerim, Bulutları çekersiniz üstümden, Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız.
arc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 uyuya kaldim sinavi kaçırdım![signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected]
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 herkese geçmiş olsun[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş olsun , gelsin 300 500'ler :9[signature][hline]chuck!
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Geometri manyak kastırdı aynı şekilde fizikte çok kolaydı. Türkçe iyice baydı zaten yarısından çoğunu yetiştiremedim. Matematik şöyle böyle kimyada kolaydı bio yu da yetişrtiremedim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Cok kolaydi ya puanlar taban yapacak yada icine görülmesi cok asiri zor olan ince ayrintilar gizlemislerdi[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter
Bacyo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: mono, 19 Haziran 2005 12:48 tarihinde demiş ki: `yazinsal` NE DEMEKTIR??? turkce sorularinda bu kelimeden BOOOOOOLcana mevcuttu. sanki `written` dan kirma geldi... söyleseydin keşke de sana ingilizce kitapçık verselerdi.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bellek written olmadi cidden[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım, Ve sonra sabırla beklerim, Bulutları çekersiniz üstümden, Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız.
Öne çıkan mesajlar