Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Mevzunuz Nasıldı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ooo çok ii ozman basitse..tabi sana görede basit olabilir. başkasına zor[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Ciddi Derecede Sevindim.90 dk da 90 sonru Kadar kolay ise Offf be super olmuş.Herkezi Universiteye Bekleriz.9 Eylul Buyrun Pati Toplantısına bekleriz :lol:[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
çok çalışmadım ama ist dışı bi yerler kazanırım büyük ihtimal. türkçeler feci baydı herhalde 15-20 sayfa kitaba bedeldi paragraf soruları matematikte aslında zor değildi ama ben 7 aydır üslü-köklü sayılara modlara falan bakmadığım için unutmuşum hehe.. Fizik bana feci kolay geldi nedense ki öss'ye en son diyorum işte 7 ay önce falan çalışıyordum 16 fizik falan yaptım min 13 net bekliyom.. kimya-bio falan pek bakmadım.. yani seneye hafta içine giriyorum ama başarısız oldum denemez.. hafta içi ciddi kasıp iyi bi yerlere girmem lazim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Herkez ortam çocugu olmuş :) evinizde oturun yani.. ne otramı aman öss geçti ortam yapalım :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
İlk haberi aldım hauhauah oh bea rahatladım cok güzel geçmiş :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
pardon

benim anlam veremedigim bisi vardi

`yazinsal`

NE DEMEKTIR???

turkce sorularinda bu kelimeden BOOOOOOLcana mevcuttu. sanki `written` dan kirma geldi...

onun disinda herkese tabi gecmis olsun :)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Mesaj tarihi:
valla 3. kez girdim.yorumlarım:
önceki 2 girişime göre (geçen sene ve önceki sene)
matematik kolaydı
geometri biraz daha zordu
fizik kolaydı
kimya baya zordu
biyolojiyi hiçbir zaman kolay veya zor diyebilecek kadar bilemedim yorum yok lol

türkçe daha zor muydu kolay mıydı diye birşey diyemiyorum zira zor hali de limitli.bana aynı gibi geldi paragrafların daha çok beyin yormasına rağmen.
sözelin geri kalanında felsefe dışında bir fark göremedim
felsefe de bi kaç tane yorum sorusu değil de ciddi felsefi sorusu olan soru vardı.

sınav genel kaideyi bozmadı: öss çalışana kolay olan bi olay.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mesaj tarihi:
zuahauhz benim s1nav süfer geçti valla hiç zoranmadm diebilirim:D[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
Mesaj tarihi:
Felsefe sorularini yaparken turkce paragraf sorusu niyetine yaptim daha once boyle felsefe sorusu gormemistim sanki :/[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım,
Ve sonra sabırla beklerim,
Bulutları çekersiniz üstümden,
Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız.

Mesaj tarihi:
Geometri manyak kastırdı aynı şekilde fizikte çok kolaydı. Türkçe iyice baydı zaten yarısından çoğunu yetiştiremedim. Matematik şöyle böyle kimyada kolaydı bio yu da yetişrtiremedim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Cok kolaydi ya puanlar taban yapacak yada icine görülmesi cok asiri zor olan ince ayrintilar gizlemislerdi[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
said:
mono, 19 Haziran 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
`yazinsal`

NE DEMEKTIR???

turkce sorularinda bu kelimeden BOOOOOOLcana mevcuttu. sanki `written` dan kirma geldi...

söyleseydin keşke de sana ingilizce kitapçık verselerdi.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Mesaj tarihi:
Bellek written olmadi cidden[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım,
Ve sonra sabırla beklerim,
Bulutları çekersiniz üstümden,
Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız.

• Yeni Oluştur...