ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Madonna cover ı yapmış sertab, cok da iyi yapmış bence, süper olmuş parça, gerçi insan sormuyor degil onca parça varken niye bu diye ama yine de iyi ki yapmış parça "the sound of istanbul:crossing the bridge" filminin soundtrackinde bulunaiblir. Ayrıca klibine rastlayabilirsiniz belki, klip te ayrı bir süper olmuş, tavsiye ediyorum şiddetle...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Klibi çok beğenmedim. Klibin orjinalinden bişiler olsun içinde falan diye kasmışlar sanki. O kayan yazılar vs. Ama yorum güzel[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bence klip çok güzel filme uyumu çok hoşuma gitti[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar