Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Evet patiler... Yaz sonuna, eğer askere gitmez isem emektar 306yı satıp bu iki araçtan birine sulanacağım. Başta ekonomik sebepler de düşünülerek 1 kasayla çok flört ettiysem de, Pederbank kredi limitini yükseltince tekrar düşünmeye başladım. İkisi hakkında da çekincelerim var, kararsızım. 116 ile test sürüşü yaptım, 3ü denemeye fırsatım olmadı. Benim çekincelerim şunlar... 1 serisini düşünürsek, şekli şemali güzel, nispeten daha küçük. 3 ile karşılaştırınca tabii ki sönük kalıyor, beni cezbeden küçüklüğü (306dan sonra alışması daha kolay), aksesuar olarak hoşuma gitmesi ve hepsinden öncelikle daha "yeni" olması. BMW 7 senede bir kasayı toptan değiştirir dediler, bunun kasaı değişene kadar ben satmış olurum, eğer şimdi alırsam. Ama 3 serisinin havası yok, teknik donanımı biraz daha düşük ve 1.20 dizel canavar gibi olsa da, 3 serisinin 2000 motoruyla kıyas götürmez. 3 serisine gelirsek tabii ki çok süper bir araba, karizma, vs. Amma velakin, sanırım kasasını değiştirmelerine çok kalmadı, şu an makyajlıyorlar. 306dan sonra alışması daha zor olacak gibime geliyor, benim kullandığım araba sınıfına göre daha büyük (kullandığım araba sınıfı, benim 306, kardeşimin 307, arkadaşın Astra ve bir başkasının Polosu). Bir de fiyat aralığı olarak bakarsak, 1 serisinde 1.8 veya beeelki 2.0 motor şansım varken, 3 serisinde 3.20nin biraz zor olacağı, olsa da aksesuar olarak çok kan kaybedeceği. Bir de ben şu an 22 yaşındayım, 3 serisi bana daha "ağır" bir araba olarak geliyor. Tek kapı da almayacaklarına göre... Görüldüğü gibi kafam şimdiden çok karışık, habire gidip BMW bayiinin kafasını şişiriyorum, 3 serisini de tam bilmiyorum daha. Fikirleri bekliyorum, saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Simdi bence bmw diyip kalma.Piyasada o kadar tatminkar arabalar varki artik.Cogumuzun bildigi gibi bmw konforuyla kalitesiyle tartisilmaz ustun.Fakat bmw 1 de ben bmw yi goremedim.Dashboard bmw kalitesinde kesinlikle degil.Arabada bir basitlik hakim nedendir anlamadim.Bildigim kadariyla 52 milyar civarinda felan olmasi lazim 1 serisinin fiyatlari.Sen o fiyata tam donanimli hem parcasi daha ucuz hem daha cok tutulan bir araba alabilirsin.Ama illaki bmw diyorsanda bence 3 serisi olsun ama donanimsizi olsun bana gore.Tabikii 1 serisi yasina daha uygun.Fakat bana kalirsa 1 serisi kendi sinifinda tutulmadi diye dusunuyorum.Dolasiyla bu sana 2. elde yansiyacaktir...[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 3.20 yen i2005 kasa düşünüosan ağır gelebilir.cunku gorunus olarak 5.30 a benzio.ama 2004 3.20 tam yaşına uygun araba. 1 serisini ben begenmiyorum şahsen.yani cok araba var onun yerine alıncak sırf bmw die 1 serisi lınmaz bence.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bwm 3 kasasi degişti bu sene hatta bizde yeni 3.20d var alalı bi kaç ay oldu.piyasda daha pek fazla yok ama degişti yani kasa[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aramis haklısın. Konsolda falan, o 3 serisinin, 5 serisinin şıklığı yok. 53 milyar (31.000 Euro), 1.16nın full paketinin fiyatı. Bir de sürüş açısından kıllanıyorum, sonuçta yarışa gitmiyoruz eyvallah ama bir araba genç arabasıysa birazcık kıpır kıpır olacak, yerinde durmayacak. 1.20 dizel canavar gibi gidiyor ama 1.16 ile arasında dağlar var. Fiyat olarak da 1.20nin full paketi, 3.20 ediyor. BMWye dönmemin sebebi, arayış içinde olmam. Kıdemli bir 306 kullanıcısı olarak, arabamdan memnun olsam da, pek çok sorun yaşattı. Özellikle çabuk bozulan/ eskiyen parçaları ve pahalı servisi delirtiyor, artı araba 130da "Haydi Bree" diye başlıyor zeybek oynamaya yolda. Fransız arabalarından illallah dedim. Alman arabalarına dönmeye karar verdim. Amma velakin, Golfün eski kasasını çok sevmeme rağmen, yeni kasa süper hayal kırıklığı oldu, sırf tipi yüzünden düşünmüyorum. Babamın da uzakdoğu araçlarına olan antipatisi fazla seçenek bırakmıyor. Sırf BMW olsun diye de BMW yanlış tabii, ama arayış içindeyim ve tatmin edecek şeyi bulamadım. 3 serisi çok "büyük adam" arabası olmuş, 3 ya, resmen 30+ gibi. Yenisini gördüm showroomda, 5in küçüğü, kullanıp o arabadan indiğimi düşünemiyorum. O aralıkta BMW olmasa bile başka hangi arabalar var?[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Audi A3 var.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Vodan, Audi A3 çok güzel araba da, acayip pahalı. Asıl ona verilecek parayla apayrı şeyler alabilirim. S3 alacağın parayla TT alabiliyorsun ya, daha ne diyeyim (Gerçi S3 öhööhöh).[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 O zaman senide astrali yapalim :D aradigin butun ozellikler var.Tek kusuru piyasada cok olmasi.Tabii bunu kusur olarak gorurseniz.Cunku cogu kisi piyasa az olsun istiyo kendi arabasindan.Astra al derim cunku ikinci elde sorun yasamazsin,donanim tatminkar,performans cok sey bekleme ama oda tatminkar,hem genc arabasi hem aile arabasi tasiyan cok az sayida arabalardan birisi.Opel o eski cizgisinden cok uzak araba uretmis bu sefer.Ve cidden cok guzel yapmis diyebilirim.Opel al birdahaki arabaninda opel olacagina adim gibi eminim.Yol tutus sinifindaki cogu arabadan hatta en iyisi diyebilirim.Slalom yarislarina bile girebilirsin o kadarda iddialiyim bu konuda.Heleki ids plus ozellikli alirsan o zaman deme keyfine :D ciddi diyorum opel astra suanki en iyi secenek diye dusunuyorum...[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Wala test ettik onayladık. Amortisörler sert olduğundan pek yan yatmıyo araba. Zaten Astra yol tutuş ve fren mesafesi konularında çok iddaalı. Benim CDTI da arkalarda disk fren geldi bonus oldu :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
syh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya bağırıyorum her yerde peugot 407 hdti 62 kaat 2.0litre tasarım aşmış, arabanın test değerleri aşmış. + bmw de olup olmayan her bişi var. ayrıca bmw 1 serisi hariç çok büyük bir hızla kro arabası olmaya başladı. eskiden mercedes neyse şimdi bmw de o. zaten herifler audi gibi dakka başı model değiştirip duruyor. 307 den iniceksen git al bi tane 407. sonradan çok teşekkür edersin bana.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Cafein, 06 Haziran 2005 04:48 tarihinde demiş ki:Fransız arabalarından illallah dedim. Alman arabalarına dönmeye karar verdim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bmw nin nesi kro arabası bunuda duydum sonunda :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Genor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 "Kedi ulaşamadığına mındar dermiş"... Sana bir Bmw hastalığına tutulmuş kişiden alıntılar yapayım ozaman; ---1 Serisi daha doğrusu 1.16(Çünkü 1.20d ve 1.18 henüz Türkiye'ye gelmedi--- Bir serisi her ne kadar şekil bakımından arka kasadan kaybetsede sonuç olarak güzel bir araba.Arabanın test sürüşünü yapmış bulunmaktayım.Arabanın içerisinde aksesuar ve konfor ararsan çok fazla olduğunu söyleyemem.Özellikle iç malzeme biraz Bmw'ye yakışmamış diyebilirim.Sade ve az aksesuar.Ancak bir spor arabada rastlamak istediğin herşey hemen hemen mevcut.Fiyatının normal olması motorunun düşük olması ve benzin masrafının az olmasına karşın hp gücününde bi okadar kasaya fazla olması çekici özelliklerinden diyebiliriz. ---3 Serisi--- 3 serisi bu sene yeni kasasını ve motor seçeneklerini sundu.Hatta paraya kıymak isteyenler için kataloğu elinize alıp aksesuarların yanındaki boş kutucuklara gözünüzü kapatarak tick koymanız almış olduğunuz 3 serisini bir anda iç konfor bakımından 7 serisine çevirebilir.Ancak 3 serisinin 4 kapısı benim kanaatimce bu sene eski yani 2004 kasalar kadar başarılı olmadı.Senin için şunuda söyliyim 3 serisi en az 5 sene bir daha kasa değiştirmez.Ancak 1 serisinin üstünde ufak makyajlar olucak diye düşünüyorum.Gelelim genç olarak ne düşündüğüne.2006 sezonunda 3 serisinin tek kapısı çıkıcak.Ben zaten çıkar çıkmaz arabaya talip olucam.Ben diyorumki eğer şu anda 0 araba almayı düşünmüyorsan ve kasayı sorun etmiyiceksen kasanın değişmesinden dolayı 2004 kasa 3 serilerinde hemde tek kapı spor olanlarında oldukça fazla fiyat düşüşü yaşandı.Alıp kullanabilirsin.Ama şunu söylemek isterimki aldığın kadar rahat satamayabilirsin... Son olarak ailemde bir çok lüks araba kullanıldı ama ben hiç bir zaman gözümde tüttürdüğüm 3 serisinden vazgeçmedim.4 kapısı beni büyük hayal kırıklığına uğratsada tek kapısında aradığım ihtişamı bulabiliceğime inanıyorum. P.S:Sözüm Mercedes&Bmw arasında kalanlaradır.Bmw her zaman alıp binebilirsiniz ama belki satarken zorlanabilirsiniz.Fakat eğer bir Mercedes sahibiyseniz aldığınızdan 5000 euro aşağıya babanızın oğluna bile satabilirmişssiniz(yakın bir aile dostumuzun sözü)..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
enema Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 seat leona bi bak bence[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Sadece gülüyorum ve 3 serisi diyorum...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 +1[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 @enema: Seat almayı kesinlikle düşünmüyorum, beni açmadılar onlar. @Fistan: 3 serisi daha büyük diye heleloy üç serisi olmuyor işte, kullanabilip kullanamamak önemli. Arabanın büyüklüğü, masrafı vs bunun yanısıra fiyatına göre aksesuarı büyük sıkıntı yaşatabiliyor. @Genor: Tek kapı araba beni açmaz. Birincisi, ailem sıkı kazalar yaşadığı için tek kapı yasağı koydular, tek kapı arabalar gövde kastığı için içeridekileri hapsedebiliyor, annem ciddi korkulu anlar yaşamış. Yassaah diyor. Ayrıca kullanışlı değil gibi, koltuk aç koltuk kapa :) Güzel orası ayrı, ama arka tarafın darlığı benim için eksi olur. 2004lere bakmak fena fikir değil, ama sıfır araba peşindeyim ben. Astralar da güzel arabalar, gidip bir bakmalı aslında. Bunu da not aldım. Aslında 60bin YTL+ verdikten sonra, gidip 307CC almak var hehehe, tabii ki yalan. Zaten Peugeot en az iki araba daha kullanmam, 407lerde çok gözüm kalsa da. Gözümü karartıp 407 mi alsam? Yok yok, düşününce vazgeçtim, daha pahalı Peugeot daha pahalı rezillik olarak dönebilir geri. Fikirlerin devamını bekliyorum, perşembe günü gibi 3 serisini denemeye gideceğim herhalde.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 arkadaslar burada tavsiye ediyoruz arabalari elestirmiyoruz.Bmwye kotu diyen olmadi binen tipleri kastetmis diger arkadaslarda.Alici olan arkadassa bence astra bir baksin bence bmw den daha cok sey bulacaktir.Eger aradigi sey mantik ise...[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya burada arabadan anlayan kimse yok yada millet komedi filmi cekiyor simdi bir kere 60bin ytl falan diyorsan sen bmw 3 falan demiyorsun o arada minumum 100-110 bin ytl bu bir seat leon falan gibi komedi filmi geyikler yapilmis bmw-seat helal olsun diyorum simdi gelelim ben bu yeni 3 serisini dusnuyorumda dun diable dizelleri traktor gibi ses cikartiyor dedi o beni dusunduruyor. acikcasi z4 super ama bu ulkede softtop gitmez 2 kisilik araba hic olmaz. her neyse 307 cc falan demissin heralde espri yaptin pejo-bmw ben sana oyuncak araba alayim 307cc yerine daha ii:) neyse yeni 3 serisine bak derim bayag guzel geldi bana volvo ya gelince yillardir s40t4 kullanicisiyim(s40 larin krali) satip bmw almayi dusunuyorum ona gore dusun yani. s60 s80 eyw s40-3 serisi olmaz[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Değişik bir öneride benden gelsin bari. Varsa bulunduğun şehirde subaru dealer, şiddetle tavsiye ederim Impreza, tabi sen yaşına uygun olan modeline bakarsın. Ben Impreza (sport wagon) kullanıyorum, çokta memnunum. Kış aylarında 4 çeker keyfi sürerken, yaz aylarında da 230 beygirlik boksör motor keyfini koca bir bagaj ( << benim yaşımın kıriteri ), keyifli ve güvenli bir sürüş ile çıkarıyorum. BMW gerçekten güzel araba, her modelini ben estetik buluyorum. Arkadaş S40 demiş, o da güzel bir araba TR de iken ve de senin yaşında iken girip girip çıkmıştım galeriye acabalar içinde, sonra gönlümü Rover 820ti'a kaptırmış fakat havamı almıştım ( Rover batıp BMW satın alınca o güzel araç bir anda ticari anlamda çöplük oldu ). Velhasıl yeni nesile bakıyorum, araba merakı var fakat hep aynı marklar arasında dönüp donaşmalar var. Gerçi belki hep aynı markalar var çeşit yok. Neyse bilemiyeceğim. BMW güzel araba.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya adam ille bmw mi almak zorunda?belki tofas hosuna gidiyodur tofas alacaktir.Fikir vermek ayri marka kotulemek ayri bmw yi kimse kotulemiyor bmw yine bmw.Ama sirf bmw diyede gidip 5 10 milyar daha fazla vermek bana koyar.Paran bolsa tabii alabilirsin.Bence sen git butun bayilere bak hangisi hosun giderse onu al kardesim.Burada herkez kafani karistiracaktir. said: onlyreal, 07 Haziran 2005 03:00 tarihinde demiş ki: ya burada arabadan anlayan kimse yok yada millet komedi filmi cekiyor simdi bir kere 60bin ytl falan diyorsan sen bmw 3 falan demiyorsun o arada minumum 100-110 bin ytl bu bir seat leon falan gibi komedi filmi geyikler yapilmis bmw-seat helal olsun diyorum simdi gelelim ben bu yeni 3 serisini dusnuyorumda dun diable dizelleri traktor gibi ses cikartiyor dedi o beni dusunduruyor. acikcasi z4 super ama bu ulkede softtop gitmez 2 kisilik araba hic olmaz. her neyse 307 cc falan demissin heralde espri yaptin pejo-bmw ben sana oyuncak araba alayim 307cc yerine daha ii:) neyse yeni 3 serisine bak derim bayag guzel geldi bana volvo ya gelince yillardir s40t4 kullanicisiyim(s40 larin krali) satip bmw almayi dusunuyorum ona gore dusun yani. s60 s80 eyw s40-3 serisi olmaz [signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 adam bmw 1 mi 3 mu diye sormus once bir ilk soruyu okusan iyi olucak[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 o zaman sende bunu bi oku. said: Cafein, 06 Haziran 2005 04:48 tarihinde demiş ki: Aramis haklısın. Konsolda falan, o 3 serisinin, 5 serisinin şıklığı yok. 53 milyar (31.000 Euro), 1.16nın full paketinin fiyatı. Bir de sürüş açısından kıllanıyorum, sonuçta yarışa gitmiyoruz eyvallah ama bir araba genç arabasıysa birazcık kıpır kıpır olacak, yerinde durmayacak. 1.20 dizel canavar gibi gidiyor ama 1.16 ile arasında dağlar var. Fiyat olarak da 1.20nin full paketi, 3.20 ediyor. BMWye dönmemin sebebi, arayış içinde olmam. Kıdemli bir 306 kullanıcısı olarak, arabamdan memnun olsam da, pek çok sorun yaşattı. Özellikle çabuk bozulan/ eskiyen parçaları ve pahalı servisi delirtiyor, artı araba 130da "Haydi Bree" diye başlıyor zeybek oynamaya yolda. Fransız arabalarından illallah dedim. Alman arabalarına dönmeye karar verdim. Amma velakin, Golfün eski kasasını çok sevmeme rağmen, yeni kasa süper hayal kırıklığı oldu, sırf tipi yüzünden düşünmüyorum. Babamın da uzakdoğu araçlarına olan antipatisi fazla seçenek bırakmıyor. Sırf BMW olsun diye de BMW yanlış tabii, ama arayış içindeyim ve tatmin edecek şeyi bulamadım. 3 serisi çok "büyük adam" arabası olmuş, 3 ya, resmen 30+ gibi. Yenisini gördüm showroomda, 5in küçüğü, kullanıp o arabadan indiğimi düşünemiyorum. O aralıkta BMW olmasa bile başka hangi arabalar var? [signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 3.20d alabiliyorsan git hemen al fazla soze gerek yok. Yalniz ben olsam o paraya 2005 c230 k sport alirdim. Mercedes ayri bir olay benim icin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 07 Haziran 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 07 Haziran 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sende gelip seat vs yi ornek olarak veriyorun ok abicim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Öne çıkan mesajlar