HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Shannara'nın kılıcı serisi 1,2 ve 3. kitaplar ( Terry Brooks ) Tanesi 4 YTL Unutulmuş Diyarlar - Şarkılar ve Kılıçlar Serisi Elfşarkısı ve Elfgölgesi Tanesi 4 YTL Hiç kullanılmamış "Şimdi Microsoft Visual C++ 6.0 öğrenin! ( CD hediyeli ) " ( Arkadaş yayınları ) 20 YTL Visual Basic 6 Çabuk öğrenim kılavuzu ( Alfa yayımcılık ) 10 YTL İndirime gidebilirim biraz alacaklarınıza göre. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagopa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ankaralı isen unutulmuş diyarlar'ı alabilirim[signature][hline]Bir çocuk kadar masum uzandım yanına... Kokunu duymak için girdim koynuna... Yaşam diye birşey yok, Unutmak diye birşey yok... Beni o masum gözlerle yanlız bırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ankarada isen shannara ve unutulmuş diyarlara 20 milyon veririm.ankarada değilsen kargo benden...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bilgisayar ile alakalı kitaplar hala elimde. İsteyen varsa satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar