Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kung Fu Dersleri veren bi yer kurs yada benzeri bi yer biliomusunuz? fiyatları nelerdir eğitim palnı kabaca öğrenebilirmiyiz??
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 istanbul-altıntepe de olması lazım migros dan asagı inerken solda kalıor.[signature][hline]icq ¶ msn
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu arada sorry konu dışına yazmışım, bu topic taşınana kdr spor bölümümüz olduğunu bilmiyordum :P
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hangi şehirde oturuyosun ?[signature][hline]silence..
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 istanbul kadıkoy civarı[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla kadıköye yakın varsa lütfen kungfu söleyin!
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Beraber gider geliriz artık :P hele bi bulakta..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abı Dojo mu ne oyle bı yer wardı tam hatırlamıyorum yada Camadan dıye bı yer war oraya sorsan dırek soylerler[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!!
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hadi joker ben çok tembelim sen araştır bab :D Birbirimizin üstünde uçan tekme fln deneriz :P Ya şu mtv martial arts bilmemnesini gördünüz mü kungfuyla ilgili manyak bi vidyo göstermişlerdi adam bi tekme atıyo çatıya doğru uçuşa başlıyo düşman fln. süperdi[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk...
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yokla ne tekmesi ben felsefesine gidicem :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kadıkoy de Kaşgar spor klubu var orası baya ıyı boyle olımpıyatlara adam felan yetıstırıolar orda başla bence[signature][hline]m²-T
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben oraya gidcem tatilden doner donmez bana ulassana joker ozel msj fln msn genelde kapali tutarim
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bulursan sen bana öm at 2 arkadaş geliriz biz yannız dier arkadaş tek olur biz ikimiz oluruz anca :P (benim kanka duvarları yumrukla kırıyorda :P)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Öne çıkan mesajlar