Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kung Fu Dersleri veren bi yer kurs yada benzeri bi yer biliomusunuz? fiyatları nelerdir eğitim palnı kabaca öğrenebilirmiyiz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 istanbul-altıntepe de olması lazım migros dan asagı inerken solda kalıor.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu arada sorry konu dışına yazmışım, bu topic taşınana kdr spor bölümümüz olduğunu bilmiyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hangi şehirde oturuyosun ?[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 istanbul kadıkoy civarı[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla kadıköye yakın varsa lütfen kungfu söleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Beraber gider geliriz artık :P hele bi bulakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abı Dojo mu ne oyle bı yer wardı tam hatırlamıyorum yada Camadan dıye bı yer war oraya sorsan dırek soylerler[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hadi joker ben çok tembelim sen araştır bab :D Birbirimizin üstünde uçan tekme fln deneriz :P Ya şu mtv martial arts bilmemnesini gördünüz mü kungfuyla ilgili manyak bi vidyo göstermişlerdi adam bi tekme atıyo çatıya doğru uçuşa başlıyo düşman fln. süperdi[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yokla ne tekmesi ben felsefesine gidicem :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kadıkoy de Kaşgar spor klubu var orası baya ıyı boyle olımpıyatlara adam felan yetıstırıolar orda başla bence[signature][hline]m²-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben oraya gidcem tatilden doner donmez bana ulassana joker ozel msj fln msn genelde kapali tutarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bulursan sen bana öm at 2 arkadaş geliriz biz yannız dier arkadaş tek olur biz ikimiz oluruz anca :P (benim kanka duvarları yumrukla kırıyorda :P)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar