Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın hormonları...

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün psikoloji hocamla oturup sohbet ediyoduk ben ona sevgilimden bahsettim dedim hocam çok seviyom oda bana dediki ''Kadınlar hormonel olarak bozuktur estrojen ve testesteron hormonlarını bir arada taşırlar'' Bu yüzden ne yapacakları belli olmaz dedi... Bi bakarsın evi satmış bi bakarsın seni bırakıp kaçmış felan... derken 2 gün sonra kız arkadaşım beni bırakmaya kalktı... bende hocanın bu lafına aciip hak verdim 2 gün önce bana seni seviyorum diyodu deli gibi ... :S ''confused'' Ne yapçam kafayı yedim yaaa[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

hocan biraz atmış bence. Erkeklerde de östrojen vardır hemde testosteron vardır. Kadınlardada olur bu. hatta bazı erkeklerde kadın gibi meme olur, bunun sebebi östrojen çokluğundandır, anti östrojen verilir. her erkekte ve kadında östrojen ve testosteron vardır. Fazlalaştığında sorunlar ortaya çıkar :D[signature][hline]Deli333

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 19 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 19 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
sanki erkekler dünyanın en mantıklı ve dengeli yaratıkları..bi bakıyosunuz kanka modunda dolaşıyolar bi bakıyosunuz birbirlerinin ağzını burnunu dağıtmışlar

savunma mekanizması diyolar buna sanırım :)[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 19 Haziran 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
hey genc...!
sucu hormonlarda arayacagina,kendinde ara!
hic kendine sordunmu bu kiz beni niye birakti diye?
Ama sen sucu direk zavalli hormonlarin üzerine attin dimi ?
lol

Valla kızlara bişe bulamıyon sebebini sordum sana olan aşkım azaldı dedi O_o ben de dün daha canım aşkım bugün sabunsuz k..dın dedim heheheh[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...