Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Geçen gün psikoloji hocamla oturup sohbet ediyoduk ben ona sevgilimden bahsettim dedim hocam çok seviyom oda bana dediki ''Kadınlar hormonel olarak bozuktur estrojen ve testesteron hormonlarını bir arada taşırlar'' Bu yüzden ne yapacakları belli olmaz dedi... Bi bakarsın evi satmış bi bakarsın seni bırakıp kaçmış felan... derken 2 gün sonra kız arkadaşım beni bırakmaya kalktı... bende hocanın bu lafına aciip hak verdim 2 gün önce bana seni seviyorum diyodu deli gibi ... :S ''confused'' Ne yapçam kafayı yedim yaaa[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Valla hocan çok doğru demiş benim ark vardı 1 hafta önce saçları simsiyahdı bugun geldi saçları kıpkırmızı olmuş sabah sabah şoka girdim :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hakkaten mi :(.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bişey yapmican , napçan ki :9 biri gelir biri gider breh...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hocan biraz atmış bence. Erkeklerde de östrojen vardır hemde testosteron vardır. Kadınlardada olur bu. hatta bazı erkeklerde kadın gibi meme olur, bunun sebebi östrojen çokluğundandır, anti östrojen verilir. her erkekte ve kadında östrojen ve testosteron vardır. Fazlalaştığında sorunlar ortaya çıkar :D[signature][hline]Deli333 [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 19 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ama onlarda fazla var... östorojenden artı olarak bide testesteron olunca ki ne derece bilmiyorum o yüzden öle oluyo :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 belli olmaz sağları solları doğru demiş.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sanki erkekler dünyanın en mantıklı ve dengeli yaratıkları..bi bakıyosunuz kanka modunda dolaşıyolar bi bakıyosunuz birbirlerinin ağzını burnunu dağıtmışlar[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kadınlar erkek için yaratılmıştır.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bilmiyom ama bu hormon muhabbeti kafama feci derecede yattı...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hey genc...! sucu hormonlarda arayacagina,kendinde ara! hic kendine sordunmu bu kiz beni niye birakti diye? Ama sen sucu direk zavalli hormonlarin üzerine attin dimi ? lol[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: helena, 19 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki: sanki erkekler dünyanın en mantıklı ve dengeli yaratıkları..bi bakıyosunuz kanka modunda dolaşıyolar bi bakıyosunuz birbirlerinin ağzını burnunu dağıtmışlar savunma mekanizması diyolar buna sanırım :)[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: vaniLLe, 19 Haziran 2005 22:27 tarihinde demiş ki: hey genc...! sucu hormonlarda arayacagina,kendinde ara! hic kendine sordunmu bu kiz beni niye birakti diye? Ama sen sucu direk zavalli hormonlarin üzerine attin dimi ? lol Valla kızlara bişe bulamıyon sebebini sordum sana olan aşkım azaldı dedi O_o ben de dün daha canım aşkım bugün sabunsuz k..dın dedim heheheh[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 herşeye bi bahaneniz var =) e o zaman da kadınların sinirlerini hoşgörmek lazım, hormonlar var, regl kanamaları var, psikolojik etkenler var..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar