capul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bi hafta önce sokakta terkedilmiş 3 yavruyu aldım besledim hatta burda ne yapcam ben bunlarla die topic de açmıştım...neyse işte yavrulardan biri zayıf ve güçsüzdü baya ve ne yaptıysam da kurtaramadım geçen gün kaybettik onu :( ...Veterinere götürdüm ,dedi bu çok sağlıklı ama ertesi gün kedi öldü o da ayrı bi olay neyse... İşte bu keratalar büyümeye devam ediyo ama benim okul bitiyo ve gidiyom izmirden o yüzden acilen bi barınak ya da tabii ki zıcak bi yuvaya teslim etmem lazım... Sonuç olarak izmir'de bi barınak bilen var mı?Arattım yok belediyede tanıdığa sordum yok kimse bilmiyo... Tabii eğerkin yanına alabilcek varsa kendileri safkan sokak kedisi :D 2 haftalık bi tekir oğlanımız bi de siyah sarı alacalı bi kızımız var...Suratları güzel, tabii ilerde ne olur bilmiyom :D Yardımcı olan olursa dev sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 daha öncede dediğim gibi barınakları tavsiye etmem.hayvan hastanelirini araştır.pegasus adında bir hastane izmirde mevcut fakat adresini bilmiyorum.onlar bir yer bulabilirler.koskoca izmir belediyesinde barınak yoksada mutlaka derneklerin kurduğu bir barınak vardır.veterinerlerin bunları bilmesi lazım.tabi sağlıklı dediği kedinin ertesi gün ölmeside tartışılır bir durumken bunu nerden bilsin diye geciyor insanın aklından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kısa bir arama yaptım www.ankaravista.com www.kopegim.org/barinak/ www.evsizhayvanlar.org www.silebarinagi.com www.yedikulehayvanbarinagi.com son sitede gönüllü barınak yöneticisi meral olcay ın numaraları var tel:0.212.633.58.57 cep:0.535.712.63.90 sayfada daha ayrıntılı bilgiler var.bence bu numaraları bir ara onlar belki izmirdeki barınaklara ulaşabilirler. kolay gelsin.elimden gelen bu kadar.keşke daha fazla yardımcı olabilsem. bir de eve götürmeyi denesen.evdekiler kızar belki ama orda bir yer bulabilirsin.böyle birşey yapabilirsen neler yapman gerektiğini anlatırım.şimdi ders çalışmam gerekiyor.daha fazla uzatamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 http://www.korfezveterinerlik.com/ buda izmirde alsancakta bir kliniğin sitesi tel no ve adresi var bu adresdede birçok yere ulaşılıyor http://www.evciltoplist.net/ [Bu mesaj scarab tarafından 18 Haziran 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Scarab çok saolasın bilgiler için ama ikisini de kurtarmadık veteriner de bişey yapamadı :( üffff çok moralim bosuk ve uzun yıllardan soona ilk kez ağladım perişan oldum.... gene de çok saol.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 inşallah bulurlar sıcacık bi yuva =)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: capul, 19 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Scarab çok saolasın bilgiler için ama ikisini de kurtarmadık veteriner de bişey yapamadı :( üffff çok moralim bosuk ve uzun yıllardan soona ilk kez ağladım perişan oldum.... gene de çok saol.... nasıl yani öldüler mi??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar