wsadad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 arkadaslar japkodan acc aldım fakan nerden deiştirecem bilmiom... cok saçma sapan bi şifre verdiler yardım edebilirmisiniz siteden japonca oldugu için bi şey annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o şifreyi kullanacan :D bendede oyle bişe var texte yazdım her gırısde c/p yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Türk-Japon Kültür dernekleri var, 3 aylık bi kurs a gidicen ondan sonra değiştirirsin :D[signature][hline]Buzkirpisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben bi an once o Caponca ya baslamam lazım yoksa kafayı yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 vaaaaaay buz sen yaşıyo musun hacı[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar