Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Countdown-High Stressable!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Darestan, 16 Haziran 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 16 Haziran 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
bence neymiş HIGH STRESSABLE yokmu bunun karşılığı

var varda orda high stressable elektronik aletler üzerinde yer alan ve ingilizcede yüksek voltaj! tehlike ! anlamına gelen High Voltage! Danger! a bir göndermeydi herkesin anlaması beklenemez (yanlış anlama şimdi)

özentilik suçlamasını ise bir insanı tanımadan yapamazsın sevgili arkadaşım bende seni tanımıyorum ama madem benim ingilizce yazmama laf atıyorsun sen niye nickinde X harfini kullanıyorsun?insan düşündüğü gibi davranmalı

herneyse polemik yapmak istemedim lütfen alınma
said:
fizban fi tarihinde demiş ki:
kendinize gelin

budur :)
Şimdi hadi yüksek voltaj geyiği yaptın countdown ne?
ayrıca nickimin bir anlamı yok daoctaki karakterimin adı kendim salladım onuda eski ingiltere zamanında geçen bir oyunda Hilmi Karaağaç veya Ciftkılıç Kesergeçer gibi bi isim almak istemediğim için kullandım.Yani benim adımla konunun ilgisi yok[signature][hline].
Mesaj tarihi:
ha bide unutmadan ki buda çok önemli

11.eğer sınav akşamı uyayamıyorsanız hiç üzülmeyin.insan bedeni 2-3 gün uykusuz kalmaya dayanıklıdır bu yüzden akşam uyuyamazsanız rahatlayın zaten rahat olursanız uyursunuz ama 1 saatlik uyku bile size yeter

12.sınav belgelerinizi cartınızı curtunuzu 1.gün önceden hazırlayın sabaha bişey kalmasın

13.sınavdan birgün önce 10 civarı soru hazılayın kolay-zor olması hiç önemli değil sabahleyin sınava gitmeden bu soruları çözün yanlış-doğru yapmanız hiç farketmez burdaki amaç beynin çalışmaya hazırlanması normalde herhangi bir sınava girerken sorulara bakarak ve unuttum ben şimdi hiç bişey hatırlamıyom diyeek zaman kaybedersiniz sonra hatırlarsınız(her sınavda geçerlidir) bu egzersiz bu süreyi minimuma indiriyor

14.artık 3 gün kaldı deneme filan çözmeyin sadece bir formül hatırlamak için bakın kitaba soru çözmeyi özleyinki sınavda soru çözerken bıkkınlık gelmesin

15.sınavdan önce zihni yorucu etkinlikler(uzun süreli bilg oynama) gibi şeyler yapmayın.zihninizi iyice dinledirin bu 3 günde

tavsiyelerim yararlı olursa ne mutlu bana asıl
Mesaj tarihi:
össye girecek herkese başarılar. (banada)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
ÖSYM Arts Proudly Presents
MEB Sports: if its in the game, its in the game.
Fifa, Nba live ve Nhl dan sonra yeni bir oyun daha.

ÖSS 2004

öğrenci yerleştirme simulasyonu. Haziran 20'den itibaren korsan cd cilerde.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
up!!!

sayacımız hala duruyor bakın :) ama çalışmıyor gerçi o ayrı :)

bu sene öss ye gireceklere şimdiden başarılar.

geçen sene itü makine müh e girdim darısı sizin başınıza ne diyiiim =)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Mesaj tarihi:
hade bakalım hayırlısı ıle bı gırsek sınava ben buralarda surtuom hala gıdıp dersmı calısam hmm hmm...[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!
Mesaj tarihi:
Basarılar dilerim girecek herkese daha benim zamanım var fransız lise sagolsun:P

İnsallah butun patiler kazanır :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
yaw arkadaşlar ben de 2 yıldır sınava hazırlanan bi arkınız olarak bi kaç tavsiyede bulunmak istedim...şimdi 'sen 2 yıldır kasıosun da bi şey olmamış bize ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin ki?' die düşünebilirsiniz ama emin olun ki o sınav anını yaşamak bile insana çok büyük tecrübe oluo...ama forumları inceledikten sonra bundan vazgeçtim çünkü Darestan gerçekten sölenicek herşeyi söölemiş,tüm tavsiyelerde bulunmuş...bu zor yolda birlikte yürüdügümüz tüm arkadaşlara şimdiden başarılar,herşey gönlünüzce olsun...sakın stres yapmayın,kendinizi başarmaya odaklayın

Darestan a bir kez daha teşekkürler....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
teşekkürler ;)
kendi tavsiyelerim banada baya yaradı zaten,sınava çok rahat girdim,sabahtanda 3-5 soru çözmüştüm öylesine, sınav önüme geldi tereddütsüz başladım direk sonra bi baktım bitti :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Mesaj tarihi:
benim de abim giricek sınava.
hem kazansın istiyorum hem kazanmasın.
çünkü o kazanırsa ben kazanamazsam kabak benim başıma patlicak :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
hayatım öss'ye bağlı olmadığı için mi rahatım yoksa karakteristik özelliğim mi bu?[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Mesaj tarihi:
Ulan biriniz de YTÜ istiyorum diyin gelin buraya a.k. :lol:
(Yabancı dile tabii hehe)[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Mesaj tarihi:
Ben Sabanci istiyorum... Burslu kazanirsam arabayla gicem., kazanamazsam minibusle:) 265 275 arasi yapiorum burs için 280 lazim hayirlisi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
başarılar hepinize[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...