Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafayı sıyırmak üzereyim!

Mavi

Öne çıkan mesajlar

xp kullandigini ve webcamini usb den taktigini varsayiyiroum ..pc ini onceki bir zamana yukle (yardim destek/sistem geri yukleme yada bilgisayarim /sag tikla /sistem geri yukleme ) bolece registry ayarlarinda saglikli olarak calistigi bir zamana doneceksin simdi once webcamini tak sonra xp nin tanimasini bekle yeni donanim bulundu uyarisi cikincada driverini (otomatik degil ,ayarlardan elle/kendim kuracagim diyerek kur) kurmaya gec ..sonra bilgisayarim /donanim/aygit yoneticisinden herseyin sorunsuz oldugunu gor ve restart at ,rest. dan sonra da herhangi bir problem yoksa ve alet islevini gorurken hatalar cikmiyosa sorunsuz kuruldugunu varsayabiliriz[signature][hline]film arsivi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 19 Haziran 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
sistem geri yükleme işlemini daha önce hiç yapmadım bunu yaptığımda bugunkü - dünkü downloadlarim vb. işlerimde gider mi ? silinir mi ?

umarım silinmez.

hayir rahat olabilirsin(emule,flashget,dc ++ dan ..vb lerinden bahsediyoruz herhalde ..)ancak o gunki programlar ve registry ayarlarina doneceksin .sana onerim: (tarih olarak)yakin olan ancak sorunsuz ayarlara sahip oldugun bir gune donmen[signature][hline]film arsivi
Sosyal ağlarda paylaş

20 gün içerisinde yüklediğin programlar gider[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 19 Haziran 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

16 sinda geri yukleme noktasi olusmus yada oluturulmus olsun eger o gun siz bir sp 2 yuklemesi yapmissaniz yada emule'de dosyalariniz sirada bekliyosa ve sizde ayin 15 ine geri
yuklediyseniz sp 2 guncellemelerini ve emule dosyalarinizi kaybedeceksinizdir fakat 16 si yada 17 sine geri donecek olursaniz bu dosyalarinizda herhangi bir kayip olmaz .ayni sekilde xp yi herhangi bir registry hatasinda bastan xp nin ustune kurdugunuzda sistem ilk system restore point noktasina donecektir yani sp 2 guncellemeleriniz ve vb tum dosyalarinizi kaybedeceksinizdir ancak pek cok programinizin oldugu gibi durdugunu goreceksiniz kaybettiklerinizde registry nin gunluk klasorunde tuttugu dosyalar olacaktir ..(kaybedeceginiz dosyalar belgelerim/sag tikla /hedef bul/ application data da ki gunluk dosyalar olacaktir bu ayarlari gormek icin denetim masasindan klasor secenekleri bolumunde gizli dosyalari gorebilecek sekilde ayarlama yapmaniz gerekir )[signature][hline]film arsivi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...