Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yıl sonra görüşmek üzere :)

theCio

Öne çıkan mesajlar

Evet Öss 2005 stresi onlar için bitti. Benim için Öss 2006 stresi başladı. Bende madem böyle kalmış 365 gün kampı başlatayım dedim :) ve bilgisayarı bugün kaldırmaya karar verdim. Artık 1 yıl otlıcaz başka yapıcak birşey yok valla neyse dediğim gibi bir yıl buralardan uzak kalıcam sizie özleyeceğim. Hepinizle 1 yıl sonra tekrar görüşmek dileğiyle.

Daha uzun yazmak isterdim gelmedi başka bişey neyse ... :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Öss bitti benim bugün istediim yere girebiliyorum o kadar kasma kendini bayarsan tatilde günde 2 saat çalis dersanedede verilen testleri günü gününe yap ayri 1 kaynaktan da çöz son 2 ayda iyice kampa gir kazanirsin. Basarilar ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Haftada bir gün ver kendine gerisinde bilgisayar olmasın. Günlük tekrar gerçekten çok önemli yapan arkadaslar örnek versinler ben yapmayan olarak vericem.

260 alabilecek iken 230 alıyorum sebebi ise fazla pratiklik yoktu ve zaman sorunu cektim. Sayısalcı'ydım.

Şimdiden Başarılar. Belki seneye çömezim olursun :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...