theCio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet Öss 2005 stresi onlar için bitti. Benim için Öss 2006 stresi başladı. Bende madem böyle kalmış 365 gün kampı başlatayım dedim :) ve bilgisayarı bugün kaldırmaya karar verdim. Artık 1 yıl otlıcaz başka yapıcak birşey yok valla neyse dediğim gibi bir yıl buralardan uzak kalıcam sizie özleyeceğim. Hepinizle 1 yıl sonra tekrar görüşmek dileğiyle. Daha uzun yazmak isterdim gelmedi başka bişey neyse ... :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Öss bitti benim bugün istediim yere girebiliyorum o kadar kasma kendini bayarsan tatilde günde 2 saat çalis dersanedede verilen testleri günü gününe yap ayri 1 kaynaktan da çöz son 2 ayda iyice kampa gir kazanirsin. Basarilar ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Basarılar valla ben acabA sıra bana gelınce napıcam????Bılgısayarı kaldırıcak cesaret bende yoq:)..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Benimde aynen böylede ben yazın bitmesini bekliyom :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hoca saçmalama daha şimdiden kampa girersen saykoya bağlarsın sonra.. Yaz bitsin hele...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Haftada bir gün ver kendine gerisinde bilgisayar olmasın. Günlük tekrar gerçekten çok önemli yapan arkadaslar örnek versinler ben yapmayan olarak vericem. 260 alabilecek iken 230 alıyorum sebebi ise fazla pratiklik yoktu ve zaman sorunu cektim. Sayısalcı'ydım. Şimdiden Başarılar. Belki seneye çömezim olursun :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hepsi aynı şeyi demişti..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar