Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boş Ev

jankis

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandır gitmek istiyodum bu Güney Kore yapımına. geçen gün de SİYAD tarafından geçen seneki filmler arasında yılın 3.sü seçildi.

bugün izledim ve çok beğendim. filmde acaip az dialog var ve müthiş bir görsellik yakalamış yönetmen. öyle ki film bitince sanki bir rüyaymış hissi veriyor.

bu sene izlediğim oldboy'dan sonra bu da güney kore'den gelen başka müthiş bir başarı, hala vizyondayken kaçırmayın derim.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Merak ettim şimdi, izliyecegim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

kore sinemasından çok sağlam filmler çıkıyor zatn son yıllarda, bence de kesinlikle izleyin. film izleyiciye sadece olayı gösteren ve yorumu ondan yapmasını isteyen, yani ona saygı duyan ve "adam" yerine koyan yapımlardan.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...