rhye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Orijinal wow aldım ama signup aşamasında signup.wow-europe.com acilmiyor bir türlü, haliyle account yaratıp daha giremedim oyuna. bağlantıda herhangi bir problem yok,diğer sayfalara giriyorum,ama bu sayfa acilmadi bi türlü. Adres falanmı değişti, yada periyodik olarak falanmı signup aktife ediyolar? Wow amerika signup aciliyor,ordan account yaratsak uyarmı onuda kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Geçici bir sorun olabilir. Gecen gun de Account Management sisteminde bir sorun olmustu, bir sure sonra duzeldi. Bekle birazcik.. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyunu aç sol alt köşede manage account seçeneğine tıkla açılması lağzım açılmassa hep ordan dene elbet açılı blizzard bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yeni acildi sorun vardi herhalde , hadi hayırlısı. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar