XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 arkadaşlar master görevi lvl 60 da yapılmak zorundamı ? 61 olunca yapılamıyormu? 61 olunca de lvl mi olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abıcım 60 olunca yap işte ne gerek var kı 61 ı beklıcen? master ol atackın artsın:P[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya bizde diliyoz da holly water bulsam olacam ben lvl 61 oldum de lvl mi olmam gerekiyo onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lol holly water of temple :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yok mu hala bilen bi kişi şu soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 gerek yok delvl e sen takıl 65 ol sonra master olursun :D attack ın artmaz siftah master ını kullanamazsın olur biter[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Valla zor bulunuyor o dediğin. 100M den asagı bulursan hemen kap al[signature][hline]Clan : GOKTURKS Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :60 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lol 300-400 mil en ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 istemi det sen sus :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar